2777
2789
عنوان

چرا میگین نامزدی مرد نباید خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 45 پست
دختره تو نامزدی چیکار میکنه؟چرا ارزش زن رو با پول گرفتن مقایسه میکنی؟اون زندگی مشترکه که میگن زن خرج ...

اها ارزش زن به اینه که تن ب رابطه بده

تا بش پول بدن

اهااا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوس پسر اتفاقا باید خرج کنهاون از بودن با تو زیبایی تووقت گذاشتن تو براش لذت میبرهبعد هزینه هیچی نکن ...

زیبایی من برا خودمه اون چه لذتی میتونه ازش ببره؟ مگر این که دور از جون یه نفر خودشو در اختیار کسی قرار بده در عوضش پول بخواد. بازم معذرت که رک گفتم 

زیبایی من برا خودمه اون چه لذتی میتونه ازش ببره؟ مگر این که دور از جون یه نفر خودشو در اختیار کسی قر ...

همینکه تو با لباس و تیپ زیبا درکنارش قرار میگیری

همش لذته برای اون

و نمیشه یه بستنی هم که خوردین پولشو نصف کنین

مردا برا رفیقا همجنسشونم مرامی خرج میکنن

وه برسه پارتنر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

شوهرمن که مردونه رفتار میکنهچون هیچ وقت این رفتارای نه ارزش زن ب پول نیست و وای دستم تو جیب خودم باش ...

گلم من به پسرای این دوره چیکار دارم یازده ساله من متاهلم 

نظر شخصیمو گفتم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همینکه تو با لباس و تیپ زیبا درکنارش قرار میگیریهمش لذته برای اونو نمیشه یه بستنی هم که خوردین پولشو ...

اونم زیباست و تیپ میزنه باید پولشو بهش بدم؟ منظورم پول یه بستنی و قهوه نیست اونو خود مرد پرداخت میکنه بحث اینایی هست انتظار پول نقدی دارن یا هدیه گرون

اونم زیباست و تیپ میزنه باید پولشو بهش بدم؟ منظورم پول یه بستنی و قهوه نیست اونو خود مرد پرداخت میکن ...

نه من خط اخرو قبول ندارم

هرچی ب اندازش

اها ارزش زن به اینه که تن ب رابطه بدهتا بش پول بدناهااا

نه از نظر شما اینه بیست و چاری آرایش کنه بشینه جلو پسره تا اونم واسش خرج کنه؟

چقدر زشته ازدواج رو فقط رابطه دونستی، ازدواج همه ابعاد انسانیو داره،

شماها فکرکردین پسر مردم همینجوری الله بختکی میاد جلو خرج میکنه میبره میاره؟نه ، اونم مثل دخترا میسنجه اخلاقشه، آویزون بودن دو طرف تو همون مراحل آشنایی مشخص میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه از نظر شما اینه بیست و چاری آرایش کنه بشینه جلو پسره تا اونم واسش خرج کنه؟چقدر زشته ازدواج رو فقط ...

اصلا راهو اشتباه رفتی

من میگم پسری که میاد تورابطه

درحد یه کادو معمولی تولد یا ولن

یا کافه و بیرون رفتن باید خرج کنه

تمام

اونم زیباست و تیپ میزنه باید پولشو بهش بدم؟ منظورم پول یه بستنی و قهوه نیست اونو خود مرد پرداخت میکن ...

شما توقعی نداسته باش و این جوری برو جلو ببینیم به کجا میرسی فقط این نسخه ات رو نگه دار واسه خودت واسه دیگران نپیچ

تو می تونی این مدلی باشی بقیه هم می تونن جور دیگه نباشن

برو همین جوری بی توقع و فاز دختر بی نیاز جلو برو آخرش داد و بی داد شماست که هواست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شما توقعی نداسته باش و این جوری برو جلو ببینیم به کجا میرسی فقط این نسخه ات رو نگه دار واسه خودت واس ...

هیچ توقعی از کسی که هنوز اسمش تو شناسنامم نیست ندارم واقعا. اون خودش هدیه میخره بریم بیرون همه چی میخره ولی تا حالا نشده ازش چیزی بخوام چون واقعا بی نیازم شما نگران من نباش من خوب میدونم چطور رفتار کنم 

یاد یه کاربر افتادم تاپیک زده بود دوست پسرم بهم میگه رفتیم بیرون کمتر بخور. خب چرا باید یه دختر ارز‌ش خودشو تا این حد بیاره پایین؟ 

دوس پسر اتفاقا باید خرج کنهاون از بودن با تو زیبایی تووقت گذاشتن تو براش لذت میبرهبعد هزینه هیچی نکن ...

نعوذبالله حس روپسی به آدم دس میده اینطوری می گی بعد طرف نمی گه این پدرش خرجشو نمی ده مگه بعد کادو فرق می کنه نه که از سرتا پای طرفو این نو کنه

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی