2777
2789
عنوان

چرا میگین نامزدی مرد نباید خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره تو نامزدی چیکار میکنه؟

چرا ارزش زن رو با پول گرفتن مقایسه میکنی؟

اون زندگی مشترکه که میگن زن خرج‌نداره ارج نداره ،نه بقیه ی مراحل،

چون پسرا هم تو همین دوران دخرارو میسنجن، یا چشم و دل سیرن،بِکَنَن،

مثل تاپیک دوروز پیشه،اینقدر دختره از پسره خواست،که پسره پیادش کرد و فرار کرد

هرچیزی جای خودش و متعادل و دو طرفه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دقیقا

بعد ازدواج هیچییی جبران نمیشه

نه دیگه اون شور و حال هست

و نه خرجای زندگی جایی برا کادو بازی میزاره

من نمیدونم چی جای مغز تو مخ بعضیاس که میگن نانزدی دوستی مرد خرج نکنه یا زن دنگ بده

اگه قراره دنگشو بدع که تنها میره کافه

یه نره خر با خودش ببره که چی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه خانومی نامزدش گفته بود شمارع کارت بده پول بزنم خرید کنی خجالت کشیده بود نداده بود طرفم دیگه نگفته ...

خانم کار اشتباهی کرده شماره کارت نداره اونایی هم که گفتن پرتوقع بیشتر اشتباه کردن. اگه الان خرج نکنه قراره کی خرج کنه؟ 

دختره تو نامزدی چیکار میکنه؟چرا ارزش زن رو با پول گرفتن مقایسه میکنی؟اون زندگی مشترکه که میگن زن خرج ...

طرف عقد کرده

بازم شماها میایین میگین از شوهرت چیزی نخواه

ولی پاش برسه میگین زنشی اگر شب خواست پیشش بمونی بمون

چقدز متافض

دیگه این ذات مرده عجیب بودزندگی جنگ نیست ارزش زنم به پول نیست زندگی همراهی میخواد و همدلی اونم تو ای ...

بله ذات مرد حمایتگر و پشتیبانه

شماها همینم ازشون گرفتین

همه رفتاراشون زنونه شده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بله ذات مرد حمایتگر و پشتیبانهشماها همینم ازشون گرفتینهمه رفتاراشون زنونه شده

ببخشید ما باعث شدیم شوهرت زنانه رفتار کنه😐😐😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دختره تو نامزدی چیکار میکنه؟چرا ارزش زن رو با پول گرفتن مقایسه میکنی؟اون زندگی مشترکه که میگن زن خرج ...

قراره چیکار کنه؟ نکنه باید رابطه داشته باشن تا بهش پول بده؟ اینطوری که بیشتر ارزشش میاد پایبن

نامزد بله اما دوست پسر اصلا

دوس پسر اتفاقا باید خرج کنه

اون از بودن با تو زیبایی تو

وقت گذاشتن تو براش لذت میبره

بعد هزینه هیچی نکنه برات؟

کاملا غیر منطقییی

به من که حس بدی میداد.

البته خودش توی خرید پیش قدم میشد ولی همیشه خودمو چشم دل سیر نشون میدادم،هم کار میکردم هم خانوادم ساپورتم میکردن،حتی مادرم برای همسرمم گاهی خرید میکرد.

بعد ازدواج هم کارت ها و پولهاش مقداری در اختیار من .

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

نه کندن نه

ولی بیرون بردن

کادو گرفتن.این دیگه علاقه داشتن یا نداشتنه پسر رو میرسونه

پارتنرم وظیفشه اگه اونا ما رو بخاطر زیباییمون میخوان چرا ما اونا رو بخاطر پول نخوایم

اونا ما رو بخاطر خودمون باید بخوان نه زیبایی نه جنسی هیچ وظیفه ای هم در قبال ما ندارن حالا رفتیم بیرون پول کافه رو حساب کرد یا چیزی خرید قبوله ولی نمیشه ازش انتظار پول داشت 

ببخشید ما باعث شدیم شوهرت زنانه رفتار کنه😐😐😐

شوهرمن که مردونه رفتار میکنه

چون هیچ وقت این رفتارای نه ارزش زن ب پول نیست و وای دستم تو جیب خودم باشه رو از خودم بروز نمیدم

ولی شماها پسرای این دوره رو یا با زیاده خواهیاتون یا با بیش از اندازه کم توقع بودن منهدم کردین