2777
2789
عنوان

شستن مرغ خام

174 بازدید | 19 پست

با اینکه میشورین یا نه کاری ندارم

وقتی از فریزر در میارین

چیکارش میکنین!؟

میگن

وقتی بهش دست بزنیم دست الوده میشه

با یه میکروبی

بلافاصله باید دستو شست

شما میشورین؟

به چیزی دست نمیزنین؟

چون خانمه تو نت میگم به هر چی دست بزنیم اون چیز الوده میشه و مث کرونا که میگفتن اون چیزم بخوره به چیز دیگه الودش میکنه همون شکلیه!

من همش استرس میگیرم

وقتی لر میدارم از فریزر در یخچال میبندم حتما الوده شد؟ طرف ادویه

رب

و …

شما همینقدر حساسین؟

نه وا

بسته مرغ رو که توی مشماست از فریزر دمیارم تو آب گرم میدارم تا یخش باز بشه بعد که باز شد مشما رو پاره میکنم و مرغ رو میشورم

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسواس شدم از وقتی فهمیدمبه خانمه گفتم ینی چی مث کرونامیگف به صورت تقاطعی منتقل میشهسری باید بدون ...

مگه میشع؟اگه اینجوری باشه هر چی از فریز درمیاریم میکروبی باشه که کل فريزر میکروبه 

زیاد حساس نباش مهم اینه آدم بهداشتو رعایت کنه 

مرغ یخ زده ک از فریزر برداریم ویروس و میکروب نداره منظوره خانمه مرغ تازه بود ک می‌خریم و میاریم خونه میشوریم گفت همهجا الوده میشه منم بعد دیدن فیلمش دیگه مرغا رو نمیشورم نشسته فریز میکنم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بله من خیلی مراقب هستم. دستم را حتما میشورم و اگه چاقو و تخته برای بریدن مرغ استفاده شده، حتما کنار می گذارم و برای ماده غذایی دیگه ای استفاده نمی کنم. سینک را هم با دقت می شویم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه وابسته مرغ رو که توی مشماست از فریزر دمیارم تو آب گرم میدارم تا یخش باز بشه بعد که باز شد مشما رو ...

خب الان شما سینکا الوده میشه قطعا و باید ضدعفونی کنی

چون شستن باعث پخش الودگی میشه اینو میدونستم

درستش اینه اصلا مرغ نشوری

یه راست بپزی

بعد اون ابی که توش پخته رو دور بریزی

مرغ اینجوری پاک پاک میشه

سینکم الوده نمیشه

ولی من منظورم همون پروسه اولیه اس 

خب بالاخره فرض کن من الان از فریز در اوردم میندازم تو قابلمه

ممکنه با همون دست گاز روشن کنم ظرف ادویه رو بردارم

اون وسایل مبگم 

خانمع میگف بله الوده میشه

مرغ که انداختی تو قابلمه اول دستتو بشور

برا این من وسواس شدم و بدجوری ازارم میده

بدتر از اون سرچ کردمم همینو نوشته

مگه میشع؟اگه اینجوری باشه هر چی از فریز درمیاریم میکروبی باشه که کل فريزر میکروبه زیاد حساس نباش مهم ...

همینو میگف دیگه

البته میگف همه مواد با پختن پاک میشن

ولی وسایل نه

اونا باید ضد عفونی بشن

بعد میگف مرغ برارین طبقات پایین که ابش نریزع رو بقیه مواد

من الان مشکلم اینه ویواس شدم

موقع مرغ درس کردن مغزم باهام حرف میزنه😭😭😭 نکنه دستت خورد اونجا نکنه دستت خورد اینجا 😭😭😭

مرغ یخ زده ک از فریزر برداریم ویروس و میکروب نداره منظوره خانمه مرغ تازه بود ک می‌خریم و میاریم خونه ...

مطمئن هشتین مرغ فریز شده پاکه؟😢 چون من واقعا دارم اذیت میشم

بله من خیلی مراقب هستم. دستم را حتما میشورم و اگه چاقو و تخته برای بریدن مرغ استفاده شده، حتما کنار ...

انقد وسواس شدم تصمیم دارم دیگه مرغ نخرم

همش فک میکنم

نکنه دستمو زدم به فلان جا

نکنه زدم به اونجاثبه طرف ادویه

به رب

به دستگیره اجاق😭

همینو میگف دیگهالبته میگف همه مواد با پختن پاک میشنولی وسایل نهاونا باید ضد عفونی بشنبعد میگف مرغ بر ...

نزار عادت شه برات 

به يه حالت بیمار گونه تبدیل میشه 

همون بهداشت عادی خودتو داشته باش