2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

2508 بازدید | 38 پست

دوستم 21 سالشه حدود 1 سال با یه آقایی 25 ساله ازدواج کرده ، شوهرش کاملا آزاد گذاشته و اصلا پی گیرش نیست و از دوران مجردی آزادی بیشتری داره ، اینکه کجا میره با کی میره ، صرفا دختره بگه فلان جاست شوهرش اعتماد میکنه ، چند وقت پیش با دوستم بدون شوهرش رفته بودیم تور کویر با لباس های تنگ و کوتاه ، بین پسرا میگفت و میخندید ، بهش گفتم تا این حد خودمونی شدن زشته مثلا متاهلی ، چرا با این لباسا امدی ، گفت اتفاقا شوهرم گفت با این لباسا برو دوست دارم مردم بفهمن چه زن زیبایی دارم ، گفتم یه چیزی بگم ناراحت نشیا ، فکر میکنم شوهرت بی غیرت باشه ، اگر واسش مهم بودی پی گیرت میشد کجا میری با کی میری ، گفت شوهرم روشنفکره و بهم اعتماد داره ، حالا شوهرهای بقیه که با غیرتن مثلا چیکار کردن ، تو هم سرت به کارت باشه ، فضولی نکن !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر خوب جوابتو داده

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اولش خواستم بگم که فوضولی نکن

بعدشو خوندم تعجب کردم

البته بعید میدونم شوهرش گفته باشه میخوام همه بدونن چ زنی زیبایی دارم

حس میکنم از جملات پرتابی خودشه 

ولی بازم کسی ک متاهل هست باید حد و مرز داشته باشه حالا بحث پوشش جداست ولی  رفتار سنگین باید داشته باشه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

چقد ریز میشی تو زندگی بقیه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان طرفدارای اون خانم میان میخورنت!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!