2777
2789

حرف وظیفه شد تو خونه 

شوهرم گفت وظیفه توئه ک لباسمو اتو، بشوری و... 

گفتم حالا بعضی وقتا تو این کارو انجام بده 

گفت پس دیگه نگو ک چیزی میخوام 

در حالی ک حاضر واسه بقیه لارج خرج کنه ولی من دلم نمیاد ی دست لباس برای خودم بخرم 😪😢

خب عزیزم یه اتو و انداختن لباس تو لباسشویی مگه چیه که اونم انتظار داری خودش کنه خب اونم بیرون کار میکنه دیگه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چرا دلت نمیاد یه دست لباس برای خودت بخری؟وقتی تو خرج نمی کنی پول زیاد می مونه روی دستش و برای دیگران خرجش میکنه....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بدعادت نکن وظیفه من وظیفه توروهم توزندگیت نیار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگو بیخود کار خونه وظیفه زن نیست اول نفقه و اجرت المثل رو بهم بده بعد کار میکنم برات

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه چیزی هم بگم...مردا دوست ندارن باهاشون دستوری حرف بزنی...اگه میخوای کاری برات انجام بدن یا سوالی بگو یا با لطفا ....

مثلا اینجوری بگو عزیزم میشه این چند تا لباسو اتو کنی؟من برم فلان کارو انجام بدم؟

یا اینکه عزیزم لطفا این چند تا لباسو شما اتو کن منم برم فلان کارو بکنم....

حالا ببین کدومش برای همسر شما مناسبه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

رو نده کوتاه نیا. وظیفشه نفقه بده

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

دلت نمیاد واسه خودت خرج کنی لباس بخری... بعد یه لباس شستن که لباسشویی انجام میده و اتو کشیدن که سر جمع10دقیقه وقتتو نگیره... اونم بیرون خونه زحمت میکشه پول در میاره... حرفات غیر منطقی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻