2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شرایطش چیه

بچه های عزیزم یک سری نکات برای کاردانی های پیراپزشکی نوشتم براتون بخونید به دردتون میخوره

🔴 اول اینکه این رشته ها بر اساس سوابق  تحصیلی پذیرش دارن و توی چند تا استان خاص هستن و فقط بومی های همون استان ها رو پذیرش میکنن

🔴 کاردانی های هوشبری ، اتاق عمل ، مامایی ، بهداشت عمومی گرایش بهداشت خانواده ، بهداشت عمومی گرایش مبارزه با بیماری ها  ، بهداشت حرفه ای
به این صورت پذیرش دارن

🔴 این رشته ها مصاحبه دارن و باید توی مصاحبه شرکت کنین

🔴 تعهد خدمت سه برابر مدت تحصیل دارن (6 سال)

🔴اگر  سال های قبل توی یکی از کد رشته های دارای تعهد خدمت قبول شده باشید دیگه مجاز نخواهید بود

🔴تعهد خدمت غیرقابل خرید  و جابه‌جایی ممنوعه

🔴تا اتمام مدت تعهد اجازه مهاجرت ندارید

🔴تا زمانی که دوره تعهدتون تموم نشده امکان ادامه تحصیل ندارید

🔴 سال گذشته توی استان های ایلام  ، خراسان رضوی بعضی شهرستان ها ، خوزستان ، سیستان و بلوچستان ، کرمانشاه و هرمزگان
بود اما هر سال تفاوت هایی داره تا دفترچه نیاد مشخص نمیشه

@moshaver_homayuon

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

ببین علوم تغذیه رو علوم تحقیقات تهران ارائه میده

اینو در جریان نیستم اما کاردانی های باسوابق داریم وروزانه هم هس وبرای چند استان خاص هس 

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

عزیزم پیرا دانشگاه دولتی و آزاد داره فقط اگه مد نظرت میکروبیولوژی و علوم آزمایشگاهی و ایناس فکر کنم دانشگاه سنا ساری غیرانتفاعیه یه سری رشته ها مث مهندسی پزشکی و میکروبیولوژی و اینا داره علوم آزمایشگاهیشو نمدونم 

عزیزم پیرا دانشگاه دولتی و آزاد داره فقط اگه مد نظرت میکروبیولوژی و علوم آزمایشگاهی و ایناس فکر کنم ...

علوم آزمایشگاهی نداره💔 دوست عزیز جای دیگه سراغ نداری 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣