2777
2789
عنوان

یعنی قد خواهرم کوتاه میمونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 52 پست
جدی میگی؟منم پیام میذارم با اجازتون😅

آره من خودم رفته بودم دکتر چن سال پیش عکس گرفته بود بهم گفته بود صفحه رشدت بسته شده دیگه رشد نمیکنی خیلی روی حال روحیم تاثیر بد گذاشت ولی خوب فهمیدم چجوری با باور و فرکانس و تجسم قدمو زیاد کنم از اون موقع قدم چند سانت بیشتر شده الان تازه خودم فهمیدم که میشه واقعا ولی باید بعد چند صفحه توضیح بدم کارایی که کردمو

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کله شقه بچمدارو بهش دکتر داد نخورد تاریخش گذشتورزشم میگه تنهایی نمیرم، خونمون از خونه دوستاش دورهدیر ...

یکم باهاش صحبت کن 

عکس مدل های خوب و هیکل های خوب رو بهش نشون بده 

بهش بگو الان داری استخوان های بدنت رو میسازی و برای بزرگسالیت سرمایه گذاری می‌کنی هرچقدر بیشتر تلاش کنی بزرگسالی قشنگ تری داری 

اگر اهل جایزه و گردش هست براش جایزه تعیین کن اگر وظایفش رو انجام بده 

اگر حرف مشاور و دکتر روش تاثیر داره ببرش مشاوره و دکتر 

خلاصه که راه های مختلف رو برو تا ببینیم چی اثر می‌ذاره روش 

پس اونوقت چطوری با حرف این و اونه دنباله کمکین؟ اونقدر هم گوش بدبخت بخونین تا ناامید بشه

ممن از بقیه راهنمایی خواستم که چیکار کنم نه اینکه بگم بیان نظر بدن قدکوتاه خوبه

بدبختم خودتی بیشخصیت

💜ARMY💜

با نظرتون مخالفتم.. استارتر خواهر شما 12 سالس و هنوز جای رشد داره پس نگران نباشمن خودم کلاس 6 پریود ...

منظور من اینه انقدر تو روی بچه‌بگن قدت کوچیکه ناامید میشه الان قدش کاملا اندازست دا البته مونده به وزنشم

ممن از بقیه راهنمایی خواستم که چیکار کنم نه اینکه بگم بیان نظر بدن قدکوتاه خوبهبدبختم خودتی بیشخصیت

استارتر اگه زیاد به قدش گیر بدید مشکل اعتماد بنفس پیدا میکنه نمیگم ولش کنید ولی ممکنه همین قدر بمونه اونموفع نمیتونه کنار بیاد