2777
2789
عنوان

یعنی قد خواهرم کوتاه میمونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه که قدش اسی جون. نگران نباش الان همه پسرا کوتوله شدن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بعد میگن خواهر بده والا اگه داداشای من بدونن بچه هام چندسالشونهنگران قد خواهرشه

همه خواهرا که مثله ایشون خوب نیستن کم پیدا میشه 

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...

اره هنوز بلند میشه 

مکمل و تقویتی باید بخوره زینک و منیزیم و ویتامین دی و کلسیم البته همش طبق دستور پزشک 

دوم اینکه ورزش های کششی انجام بده خیلی تاثیر داره مثلا از بارفیکس آویزون بشه و بقیه ورزش های کششی 

شب زود بخوابه و صبح هم خیلی دیر بیدار نشه این مورد بسیار بسیار مهمه یعنی خواب تاثیر زیادی رو رشد قد داره 

از نظر تغذیه هم چهارمغز بادام و گردو خصوصا و شیره انگور و عسل و بادام و شیر و غذاهای پروتئینی و روغن زیتون و سبزیجات فیبردار 

دیگه یه چهار پنج ساعتی رشد میکنه.من ۱۲ سالگیم ۱۵۷ بودم الان ۱۶۷ . انقد بدبین نباش. مگه ژنتیک کوتاه ق ...

قدامون نرماله ما

چون که سینه هاش رشد کرده پریودم شده نگرانشم 🥲🎀

💜ARMY💜

چخبره دختره بیچاره میخاد چقدر قد بکشخ اخه دخترم با قد صدوپنجاه بغلی هم هست با احترام به قد بلندامون ...

با نظرتون مخالفتم.. استارتر خواهر شما 12 سالس و هنوز جای رشد داره پس نگران نباش

من خودم کلاس 6 پریود شوم اما تا کلاس نهم افزایش قد داشتم

با نظرتون مخالفتم.. استارتر خواهر شما 12 سالس و هنوز جای رشد داره پس نگران نباشمن خودم کلاس 6 پریود ...

من 18سالمه چند روز پیش متوجه شدم یه سانت قد کشیدم 12سالگی تاره اول رشدشه

اره هنوز بلند میشه مکمل و تقویتی باید بخوره زینک و منیزیم و ویتامین دی و کلسیم البته همش طبق دستور پ ...

کله شقه بچم

دارو بهش دکتر داد نخورد تاریخش گذشت

ورزشم میگه تنهایی نمیرم، خونمون از خونه دوستاش دوره

دیر هم میخوابه ساعت 7بیدار میشه

غذاهای ویتامین دار هم نمیخوره

نمیدونم باهاش چی کنم

💜ARMY💜

کله شقه بچمدارو بهش دکتر داد نخورد تاریخش گذشتورزشم میگه تنهایی نمیرم، خونمون از خونه دوستاش دورهدیر ...

چکاپ گرفتین ازش؟ 

اگه چیزی تو بدنش کم نیست مکمل بهش ندید فقط خوابش مهمه ساعت ده بخوابه