سلام دوستان من سومین باریه که انتقال جنین دادم مشکلم سیستم ایمنیه قبلا پردنیزولون میخوردم ولی اینسری با شروع سیکل تحریک تخمک گذاری دکترم بهم قرص هیدروکسی کلروکین داد ثبل پانکچر قط کردم الان که انتقال دادم نمیدونم کی باید قرصو بخورم دکتربهم نگفته نگرانم نکنه باز این مشکلم به جنینام اسیب بزنه کمکم کنین چیکار کنم
بله عزیزم تا اخر بارداریم هردو رو خوردم ولی پوکی استخان گرفتم
سلام خوبین .میگم شما هیدروکسی و پردیلوزون رو مصرف کردین تو بارداری از چه ماهی تا چه ماهی ؟میگن واسه جنین ضرر داره راست میگن ؟میشه کمکم کنید .من برای بارداری اولم نخوردم ولی تو ۳۵ هفته بچه مرد تو شکمم البته علتش مشخص نشد حالا واسه بعدی خیلی میترسم دلم نمیخاد دیگه بچه دار شم میترسم
سلام خوبین .میگم شما هیدروکسی و پردیلوزون رو مصرف کردین تو بارداری از چه ماهی تا چه ماهی ؟میگن واسه ...
سلام گلم میدونم پست خیلی قدیمیه اما توروخدا جوابم بدید.شما چه مشکلی داشتید بچه تو شکمتون فوت شد ؟رکاتیسم داشتید ؟من یه دکتر روماتولوژی گفته باید هیدروکسی کلروکین سولفات روزی یکی بخورم ولی یکی دیگه گفته باید هم پردینیزولون۵ بخورم و دوتا هیدروکسی کلروکین سولفات حالا دودلم کدوم گوش کنم.شما چه فاکتوری بالا بود چه فاکتوری مثبت بود براتون؟ من esr69وcrpمثبت ولیanaمنفی.شما انوکساپارین استفاده میکردید آسپرین چی؟
من از چیزایی که گفتین سردرنمیارم اما ایشالا بارداری خوبی داشته باشین.ولی مگه بده ادم ایمنی بدنش بالا ...
عزیزم سیستم ایمنی بدن بالا نیس یه نوع بیماری خود ایمنیه که سیستم ایمنی بدن به خودش حمله میکنه و به بافت ها و اندام های بدن آسیب میزنه و اون دارو ها سیستم ایمنی بدن رو سرکوب میکنن تا بتونن روند بیماری رو کند و تاحدودی کنترل کنن
سلام گلم میدونم پست خیلی قدیمیه اما توروخدا جوابم بدید.شما چه مشکلی داشتید بچه تو شکمتون فوت شد ؟رک ...
بله گلم من کل بارداری هم اناکسا میزدم هم اسپرین میخوردمدالبته اسپرین ووهفته ۳۵ قطع کردم بخاطر سزارین .کل بارداری هم هیدروکسی خوردم خداروشکر همهدچی خوب بود
بله گلم من کل بارداری هم اناکسا میزدم هم اسپرین میخوردمدالبته اسپرین ووهفته ۳۵ قطع کردم بخاطر سزارین ...
گلم میشه جوابم بدید شما هیدروکسی کلروکین چه دزی و چندتا میخوردید و تا هفته اخر خوردید؟ پردینیزولون۵ چی چندتا و تاکی میخوردید ؟تو اینترنت نوشته برای جنین عوارض داره خیلی میترسم من ana منفی بود نمیدونم چرا دکتر بهم داد. بچتون سالمه؟شنوایی بینایی شنیدم تاثیر داره توروخدا جواب بدید و اینکه
سلام خوبین .میگم شما هیدروکسی و پردیلوزون رو مصرف کردین تو بارداری از چه ماهی تا چه ماهی ؟میگن واسه ...
سلام خسته نباشید میدونم این تاپیک و خیلی وقته زدین الان من هفته ۳۶ بارداری ام هیدروکسی میخورم و اسپیرین روزی دوتا ک دیروز قطع کردم ولی هیدروکسی و باید بخورم .شما نی نی تون اومده سالمه ؟خوبین ؟پوکی استخوان از کجا متوجه شدین ک گرفتین؟