سلام دوستان من سومین باریه که انتقال جنین دادم مشکلم سیستم ایمنیه قبلا پردنیزولون میخوردم ولی اینسری با شروع سیکل تحریک تخمک گذاری دکترم بهم قرص هیدروکسی کلروکین داد ثبل پانکچر قط کردم الان که انتقال دادم نمیدونم کی باید قرصو بخورم دکتربهم نگفته نگرانم نکنه باز این مشکلم به جنینام اسیب بزنه کمکم کنین چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام, من هم مشکل ایمنی دارم. بیشتر از دو ساله که تو اقدامم ولی هنوز موفق نشدم. دو ماهه پردنیزولون میخورم. هنوز نمیدونم اثر داره یا نه! شما فقط تی پی و تون بالاست ؟
سلام عزیزم تی پی او من ۳۰ هست الان نگاه کردم ازمایشمو ولی یه فاکتور هست امتی هموگلوبولین اون ۳۷۰ هست ...
نارنجی جونم هستی؟منم مشکل تورودارم بهم اسپرین و هیدروکسی داده گفته بخور و اقدام کن و تا اخر بارداری بخور اما من تو نت دیدم خطر داره به تو چی گفتن گفتن تو بارداری بخوری یا قطع کنی؟همزمان مصرفش می شه اقدام کرد؟راستی برات سرگیجه و تاری دید میاره
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
سلام عزیزم هیدروکسی رو باید تا یه مقطعی تو بارداری بخوری بعدش اگه صلاح بدونه دکترت برات سرم ای وی ای جی مینویسه تا ماه ۶ بارداری باید بزنی عوارض دارو رو میدونم بدن هرکسی فرق میکنه عوارضو یجور نشون میده