2777
2789

سلام 

چند روزی هست به دلم افتاده یه قدم کوچیک برای حضرت مهدی بردارم

به ذهنم اینه که یه گروه خانومانه بزنم که توش چله برگزار کنیم و ختم صلوات و ختم قرآن و... به نیت سلامتی و ظهور حضرت مهدی و حل مشکلات و گرفتاری‌های اعضا

ولی نمی‌دونم میشه یا نه

کجا بزنم روبیکا یا ایتا؟

گروه رو بزارم اینجا اصلا کسی استقبال میکنه؟

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین گروهی هست و ادمینم میخان میایی ادمینشون بشی؟

چطوری هست روال کارشون؟

چه کارهایی باید انجام بدم من؟

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

نائب یعنی وقتی خودمون دعامون مستحاب نمیشه یا نمیتونیم یک چله رو تا آخرش ادامه بدیم یک نفر دیگه به نیت ما انجام میده 

و خدا میفرماید با زبونی که گناه نکردی دعا کن تا اجابت کنم

ماه رمضان ماه اجابت دعاست 

من چندین ساله نائب خیلی ها شدم خداروشکر راضی و خشنود بودن

الهی حاجت روایی همه 

نیاز داشتید درخواست بفرستید 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

چطوری هست روال کارشون؟چه کارهایی باید انجام بدم من؟

۲ ساعت در روز هست 

باید ختم بزاری و شمارش کنی بیایی ی روزه راه میفتی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
۲ ساعت در روز هست باید ختم بزاری و شمارش کنی بیایی ی روزه راه میفتی

اگه میشه گروه رو بهم بدید ایشالا بتونم حتما خوشحال هم میشم

اگه میشه گروه رو بهم بدید ایشالا بتونم حتما خوشحال هم میشم

اینجا نمیشه لینک گذاشت در خاست دادم بهتون

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
میشه لینک گروهتون رو به منم بدین عضو بشم

اینجا نمیشه لینک گذاشت درخاست میدم قبول کنید بهتون بدم