2777
2789
عنوان

قضیه چیه که دیگه هیچی حال نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خسته ای ولی برای خودت دلخوشی کوچیک انتخاب کن مثلا من‌ماه رمضون حالم خوبه یه چای خوردن کنار بخاری حالمو خوب میکنه بارون حالمو خوب میکنه حالا سراسر مشکلم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
حس خودم میگه واکسن کروناخودم قبلش یه آدم دیگه بودمالان یکی دیگم

اره منم زیاد بهش فکر میکنم شاید از اونم باشه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
خیلی لطف کردی گفتی خیالم راحت شد 😅

چراا؟؟😂

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
چون خسته ای ولی برای خودت دلخوشی کوچیک انتخاب کن مثلا من‌ماه رمضون حالم خوبه یه چای خوردن کنار بخاری ...

پیدا میکنما بعد یکم بعدش میگم خب که چی بعد بیخیال می‌شم 😂

بخدا بیشترش از تلقین کردنه به خودمون .. پادکست‌های مجتبی شکور کمک کننده ست

اره اونم خوبه 

اگه چشم نخورم من معده درد شدید داشتم بعد چند سال روزه می‌گیرم با بچه ی دو ساله آییییی میچسبه دیگه هی ...

عزیزم ..قبول باشه دعا کن 

پیدا میکنما بعد یکم بعدش میگم خب که چی بعد بیخیال می‌شم 😂

اصلا نگو که چی چون افسرده میشی برو بازار مسجد جاهای شلوغ برو با خانواده وقت بگذرون اینو یکی بهت میگه که پر از مشکله ولی نا امید نشو 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
نه خب همه اینطور نیستنمن با بهونه های خیلی کوچیک هم ذوق می کنم هم از زندگی لذت می برم زندگی هنوز قشن ...

خوبه امیدوارم واس منم گذرا باشه

اصلا نگو که چی چون افسرده میشی برو بازار مسجد جاهای شلوغ برو با خانواده وقت بگذرون اینو یکی بهت میگه ...

چشم ولی حوصله آدمارو هم ندارم زود عصبی می‌شم از آدما امروز مامانم اومده بود تو اتاقم بعد نمی‌رفت آخر عصبی شدم گفتم نمیزاری از تنهاییم لذت ببرم؟بیچاره ناراحت شد 

چشم ولی حوصله آدمارو هم ندارم زود عصبی می‌شم از آدما امروز مامانم اومده بود تو اتاقم بعد نمی‌رفت آخر ...

نزار حست قوی بشه اتفاقا تو جمع باش با خودت کلنجار برو اما اسیر افسردگی نشو