بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون خسته ای ولی برای خودت دلخوشی کوچیک انتخاب کن مثلا منماه رمضون حالم خوبه یه چای خوردن کنار بخاری حالمو خوب میکنه بارون حالمو خوب میکنه حالا سراسر مشکلم
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
اخه از فیلم دیدن و اینها بدم میاد اگرچه فیلم ها هم اشغال شدن فکر کردم فقط منم بعد به نظرم بیشتر از مقایسه با اینستاگرامه کمتر برو اینستا یا نرو اگه شغل آنلاین نداری
اصلا نگو که چی چون افسرده میشی برو بازار مسجد جاهای شلوغ برو با خانواده وقت بگذرون اینو یکی بهت میگه ...
چشم ولی حوصله آدمارو هم ندارم زود عصبی میشم از آدما امروز مامانم اومده بود تو اتاقم بعد نمیرفت آخر عصبی شدم گفتم نمیزاری از تنهاییم لذت ببرم؟بیچاره ناراحت شد
"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔