2777
2789
عنوان

قضیه چیه که دیگه هیچی حال نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 55 پست
خیلیامون اینطوری ایم منم اینطوری ام ولی نه در این حد مثلا بازم هنوز دلخوشیامو دارم یه چیزایی هست که ...

دلخوشیامم تموم شدن انگار ...

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
با ذوق رفتی سفر باکلی برنامه ریزیکجا بریچی بخریتوی راه چی بخوریکجا استراحت کنیو رفتی اتفاقأ بهت خوشم ...

چقدر خوب و دقیق توصیف کردی ....آفرین دقیقا ،قبلا لذت می‌بردم برنامه ریزی می‌کردم ذوق داشتم الان دقیقا همونم انگار موقع برگشتشم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمی‌کنما.. چی بگم از حالت خبر ندارم ولی بازم به نظرم خدا یه روزنه امیدی میزاره

امیدارم این حس سطحی و گذرا باشه و اون نوره تو زندگیم بیاد

دیگه عیدا هم دلمون خوش نیس

اوهوم، من اصلاااا نرفتم بازار ،یعنی این مدلیم ک چرا باید چیز جدید بخرم اصلا هیچیییه هیچی اصلا هیچ ذوقی ندارم 

امیدوارم عزیز دلم.. انشاءلله که نشاط به زندگیت بر می گرده. ❤️

مرسی عزیزم ❣

بقیه رو نمیدونم اما من که حال هیچی رو ندارمخدایا گره از کارم وا کنتو رو خدا

غم انگیزش همینه ک ب خدا میگی تروخدا💔

انشالله که درست بشه همه چی درست نشد یه چیزی بشه حداقلش معنی زندگیو بفهمیم