2777
2789
عنوان

قضیه چیه که دیگه هیچی حال نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 55 پست
خیلیامون اینطوری ایم منم اینطوری ام ولی نه در این حد مثلا بازم هنوز دلخوشیامو دارم یه چیزایی هست که ...

دلخوشیامم تموم شدن انگار ...

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
با ذوق رفتی سفر باکلی برنامه ریزیکجا بریچی بخریتوی راه چی بخوریکجا استراحت کنیو رفتی اتفاقأ بهت خوشم ...

چقدر خوب و دقیق توصیف کردی ....آفرین دقیقا ،قبلا لذت می‌بردم برنامه ریزی می‌کردم ذوق داشتم الان دقیقا همونم انگار موقع برگشتشم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نمی‌کنما.. چی بگم از حالت خبر ندارم ولی بازم به نظرم خدا یه روزنه امیدی میزاره

امیدارم این حس سطحی و گذرا باشه و اون نوره تو زندگیم بیاد

دیگه عیدا هم دلمون خوش نیس

اوهوم، من اصلاااا نرفتم بازار ،یعنی این مدلیم ک چرا باید چیز جدید بخرم اصلا هیچیییه هیچی اصلا هیچ ذوقی ندارم 

امیدوارم عزیز دلم.. انشاءلله که نشاط به زندگیت بر می گرده. ❤️

مرسی عزیزم ❣

بقیه رو نمیدونم اما من که حال هیچی رو ندارمخدایا گره از کارم وا کنتو رو خدا

غم انگیزش همینه ک ب خدا میگی تروخدا💔

انشالله که درست بشه همه چی درست نشد یه چیزی بشه حداقلش معنی زندگیو بفهمیم