2777
2789

سلام 

من خودم دیوار به دیوارش ...همسرش فوت شده کلا فازشون از ایناست که همه چی پسرا باید براش بخرن..وضع مالیش بد نیست ما خیلی اوضاع خودمون جالب نیست ..

خودشم هرچی داره میده به دختراش ..

مشکلات ریز و درشت زیاد دارم باهاش ..

مثلا یکیش اینکه ...

یعنی هر چی میخرم ..میگه برای من بخر منم می‌خوام ..

بخدا من بدم نمیاد به دیگران کمک کنم اما گاهی دست خودمون هم تنگ میشه ..اصلا جرات ندارم از یک چیزی تعریف کنم یا بخرم یا بگم می‌خوام بخرم ..سریع میگه چه خوب برای منم بخرین 

باورتون نمیشه حتی تو دارو خوردن هم چشماش سیر نمیشه و اگه ببینه من یک دارو میخورم میگه اگه خوبه برای منم بگیر ..

خدا برای کسی نیاره اما خیلی آویزون زندگیم از هر نظر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب حرف نزن مجبوری بگی مکه؟

خیلی جلوی خودم میگیرم اما پیش میاد دیگه مثلا داشتیم راجب برنج با خاله همسرم صحبت میکردیم همینطوری حرفش پیش اومد شنید دیگه گفت منم می‌خوام ...تازه خیلی وقتا من نمیگم شوهرم دهن لقی‌میکنه ...

منم اینجورم تازه ب غذا خوردنمونم حسودیش میشه

اره اره ...امروز شوهرم تو‌ماشین موقع افطار تو‌ماشین بودیک یک ومقدار پیراشکی و دوغ دلستر خرید از این بزرگا.. بعد بچه گریه میکرد تو ماشین تشنش بود گفتم مادر یک مقدار تو لیوان از این دلستر بریزین برم بچه ..

قایم کرده بود. می‌گفت نمی‌دونم کجا گذاشتم خخخخ بعد برد خونه دخترش خورد خخخ

درمورد خریدات چیزی نگو

دیوار به دیوار مون همش خونه میاد مثلا من اگه از بیرون اومده باشم خریدی دستم باشه چشاش دنبالشه ..حالا مامانم اگه یک روز بیاد خونم مهمون بشه غیر ممکن یک وعده غذا مارو مهمون نکنه تو خونه خودم ...دقیقا مامان من برعکس مادر شوهرم خیلی چشم و دل سیر