بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اهلش که نیستم خیلی ... اوسکولم 🤣ولی چراغ سبز و نمیفهمم ینی چی !
پس تقصیر خودته.ببین اینایی که دوست پسر دارن همه شون خودشون هم یه کرمی میریزن دیگه.تو مثلا به پسره با عشوه نگاه میکنی اون شماره میده میاد دنبالت.مثل مترسک وایسی که نمیشه.یا یکی از تو خوشش میاد واسطه میاره وسط تو میگی نه من قصد ادامه تحصیل دارم.البته خودم موافق اینجور داستان ها نیستم دوست پسر دوست دختری و اینجور کارها به موفقیت آدم میتونه ضربه بزنه بهترین چیز درس و کار کردن و مستقل شدن دختر بعدش ازدواج تو سن مناسب.این تجربه ی سی ساله من
بلد نیستم متاسفانه ... مث مترسکم دقیقا ...منم پیشرفت کردم درس خوندم کار میکنم ولی گاهی وقتا حس بدی م ...
همون دیگه ازدواج کم شده.دوستی الکی هم چه فایده داره.ولی تو اگه کسی خوشش اومد ازت بزار بیاد جلو ضایعش نکن.بزار یه مدت باهم حرف بزنید خوشت نیومد کات کن.خودت هم اگه بیرون کار میکنی و تو چشمی که قطعا پسرهای زیادی دور برتن.به خودت برس لباس شیک بپوش الان پسرها همه اینجوری میپسندن.علایق ها عوض شده.زمان ما پسر عاشق دختر میشد میگفت باید بخاطر من چادر بزاری خخخخ