2777
2789
عنوان

فقط منم که دور و برش همه پارتنر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
والا خوش تیپم ارایش نمیکنم ولی چهره ام بد نیستولی هیچ خبری نیست کاش این اخلاق پسر ضایع کنم و بزارم ک ...

این بده والا دوست منم اونجوریه نمیزاره پسری بیاد سمتش اینجوری که نمیشه درسته پسرهای الان مثل قبل نیستن ولی همشون هم بد نیستن و قصد بد ندارن یکم شل کنید بابا.همه چی دست خودتونه میتونید بعد اینکه یکم باهاش حرف زدین خوشتون نیومد کات کنید.باعث میشه تجربه هم کسب بشه یکی ابراز علاقه کرد سریع خامش نشید

این بده والا دوست منم اونجوریه نمیزاره پسری بیاد سمتش اینجوری که نمیشه درسته پسرهای الان مثل قبل نیس ...

دقیقا خام هم میشم زود 

چی بگم

تمام عمرم درس خوندم کار کردم حالا به خودم اومدم میبینم از این مسایل خیلی عقبم ... دلم واسه خودم میسوزه ی وقتایی ...

قرار نبود دنیا و روابط انقدر پیچیده بشن ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خام هم میشم زود چی بگمتمام عمرم درس خوندم کار کردم حالا به خودم اومدم میبینم از این مسایل خیلی ...

دیگه ذات دختر همین هم هست دختر با گوش عاشق میشه.پسر بخواد حرفهای خوب عاشقانه بزنه دیگه تماممم.خخخ

دقیقا خام هم میشم زود چی بگمتمام عمرم درس خوندم کار کردم حالا به خودم اومدم میبینم از این مسایل خیلی ...

تو کار خوبی کردی درس خوندی موفق شدی اما باید یه تعادلی بین این دو ازین ب بعد برقرار کنی.الان دیگه عاقلترم هستی میدونی باید چیکار کنی به هرکسی بها ندی بحران نوجوانی و زود عاشق شدن رو گذروندی الان وقتشه آستین برا خودت بالا بزنی خخخ

یه موضوعی هم هست اینه که واقعیت اینه ازدواج سخت شده پسرها الان با این وضعیت دلارو طلا و گرونی جرات ندارن ازدواج کنند پس پسری که میاد سمتتون قصدش خیره از همون اول نترسونیدشون و توقعاتتونو نگید فرار کنن برن پشت سرشون نگاه نکنن.اولش یکم ملایم باشید بگید من چیز خاصی نمی‌خوام بزار بیان جلو خرتون از پل گذشت بعد میتونید کارخودتونو پیش ببرید.جوونای الان بلند پرواز شدن می‌خوان همون اول خونه زندگی لوکس ماشین همه چی داشته باشن با کمترین تلاش.بخدا ما دهنمون ساییده شده تا به اینها رسیدیم.ولی قشنگیش به همینه که باهم برسید به ارزوهاتون.کنار هم تلاش کنید برای خواسته هاتون در کنارش عشق باشه به همه چی میرسه آدم.الان تا ازدواج میکنن جنگ مادرشوهر عروس خواهر شوهر شروع میشه اینقد بی کلاسیه این چیزا من بدم میاد

یه موضوعی هم هست اینه که واقعیت اینه ازدواج سخت شده پسرها الان با این وضعیت دلارو طلا و گرونی جرات ن ...

والا راستش من اصلا سر مسایل مالی متوقع نیستم هیچی هم نمیگم از اول . ی مقدار تو رفتار جذبه دارم و جدی ام فکر میکنم . اما خب ادم مهربونی هستم و خوش خنده ام . نمیتونم بفهمم چی باعث میشه سمتم نیان .

ممکنه طرف خانوادمو ببینه فک کنه توقعم بالاست از نظر مالی اما توقعم زیاد نیست واقعا تو این شرایط اقتصادی. تازه تو فکرم اینه که چون خودم شاغلم باید کمک هم بکنم به طرف در مخارج چه موقع دوستی چه ازدواج . اما خب به طرز عجیبی پسرها جذب کسایی میشن که اتفاقا توقعات بالا دارن . ماها تو حاشیه ایم . من حتی ماشین هم دارم اما از طرفم توقع ماشین هم ندارم . سخت نمیگیرم واقعا . 

واسه همین برام سواله ...

حالا باید کم کم دست به کار بشم ... بچه های هفده هجده ساله رو میبینم انقدر بلدن از خودم خجالت میکشم ...