2777
2789
عنوان

روشن کردن بیکینی

287 بازدید | 14 پست

کسی روش خاصی سراغ داره؟ من قبلا این مشکل رو نداشتم و خیلی خوب بود اصلا تیره نبود چون خیلی میشینم بخاطر شغلم پاهام ساییده شده بهم 

کسی راه حلی امتحان کرده که اقتصادی هم باشه

✈🇺🇸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همکلاسی های مجردم شنیدم لباس زیر پوشیدن خوب نیست

فقط زمان پریودی شون میپوشن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خب چه برندی عزیزم کرم روشن کننده خیلی زیاده

از داروخونه یا دکتر بپرس

ولی هرروز لباس زیرتو عوض کن و اتو شده استفادشون کن 

رعایت بهداشتم خیلی کمک کنندس 

خودمم دتبال یه برند خوبم راستش

اسکراب جو، ماست و عسل ترکیب جو و ماست به نسب یکسان و یک قاشق چایخوری عسل به از بین رفتن سلول مرده ناحیه  کمک می‌کند. ترکیب به دست آمده را به آرامی بمالید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه با آب ولرم بشویید. بلغور جو همچون یک لایه‌بردار قوی به روشن شدن ناحیه  کمک می‌کند.

کرم ژانولوما تو همین سایت میگفتن خوبه‌ من خودم نتونستم امتحان کنم چون تا چندماه بعدش نباید باردار شد. منم تو مراحل آی وی اف هستم مصرف نکردم. اگه خواستی امتحانش کن .فقط همراهش باید کرم ثمین هم بزنی فکرکنم. سرچ کن اسم پماد رو توی نینی سایت