2777
2789
عنوان

زن بودن سخته! چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتى خودتون جواب سوال را با تمسخر ميدى انتظار دارين چطورى دركتون كنن؟

دلایلشو گفتم قبل از اینکه بپرسید براهمین ج ندادم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
لایک 

کی لایک:| من یا اون

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
خسرو شکیبایی

هیچکدام😀

چون باید زایمان کنی😁

چون باید همه رو راضی نگه داری و احساس همه رو در نظر بگیری و تو فکر همه کس و همه چیز باشی ولی دلت تنهای تنها باشه و اخرشم بشی ادم بد

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
زن یعنی بلای آسمونی😐

😕😕😕

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
واااا اینو نگووو

اقان ایشون