2777
2789
عنوان

زن بودن سخته! چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 53 پست

زن بودن سخته چو باید حس آزاد دخترانگیت رو بدی و جاش مهر مادرانه رو جایگزین کنی . و خداوند فقط این قدرت را در زن دید .... 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

زن يعني درد كشيدن هر ما پريودي 

يني درد شب زفاف

يعني درد حاملگي و ويار 

يعني درد زايمان 

يعني انتظار خوبي ديدن ولي ديگران برعكسشو انجام دادن

بعني تحمل كردن غرغراي شوهر 

يعني شب تاصبح شير بچه دادن و بيداري كشيد 

يعني غصه ي ديگران و خريدن ولي كسي از غصه ي خودش غصه نميخوره 

يعني شب تا صبح فكر و خيال ولي كسي نيس ارومش كنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بودن سخته چو باید حس آزاد دخترانگیت رو بدی و جاش مهر مادرانه رو جایگزین کنی . و خداوند فقط این قد ...

خام شما اگر از قرن شانزدهم كمى بياين بيرون ميبينين كه زنها الان فرانورد دانشمند دكترهاى متخصص و مهندس كه برج ميسازه هستن و فقط براى آشپزخانه خلق نشدن.

چی؟

کسی که ریپلایش کردی اقاست گفته زن بلای اسمونیه 

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
زن یعنی بلای آسمونی😐

میون این همه بلای اسمونی چه میکنید پس

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
از سر بیکاریه😆

😒😒😒😒😒😒

خام شما اگر از قرن شانزدهم كمى بياين بيرون ميبينين كه زنها الان فرانورد دانشمند دكترهاى متخصص و مهند ...

زن ها دکتر و مهندس و  و و.....

داری از کیا حرف میزنی؟؟ما زن ایرانی هستیم!!!

تا جای ما نباشی و محدودیتای مسخره ی زندگی ما رو نبینی نمیفهمی

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
زن ها دکتر و مهندس و  و و..... داری از کیا حرف میزنی؟؟ما زن ایرانی هستیم!!! تا جای ما نباشی و ...

دارم از شيرين ابادى انوشه انسارى پريسا تبريزى، ثريا دارابى، مينو اخترزاد و خيلى ديگر حرف ميزنم. ابنها هم خانمهاى ايرانى هستن كه بالا رسيدن. تا وقتى كه خودتون تو سر خودتون بزنيد كه كارى انجام نميشه.

دارم از شيرين ابادى انوشه انسارى پريسا تبريزى، ثريا دارابى، مينو اخترزاد و خيلى ديگر حرف ميزنم. ابنه ...

من خیلی ارزوها دارم هنوز... سنم کمه برا ناامید شدن. ولی تو چیزای کوچیک تو ذوقم بزنن دیگه چ انتظاری میشه داشت مردای دور برم از زنشون فقط یه اشپز و پرستار بچه و برطرف کننده ی نیاز میخوان. شوهرم بهم نمیگه اینارو ولی اومده بود خواستگاری میگفت هرشرطی شما بذاری قبول ولی منم یه شرط دارم اونم اینکه باید درستو بخونی حداقل تا لیسانی اگه بیشتر خواستی بخونی هم من پشتتم.! واقعا نمیدونم این ادمی که یه ساله باهاشم همونه؟؟؟؟ از ارزوهامو ایندم میگم میگه بروبابا...من بچه دوس دارم باید زود بچه دار شیم!!! هنوز اصن عروسی نکردیم اینجور قلدر بازی ورمیاره خدا ب داد برسه ...

اختیار عکسای تو گوشیمو ندارم اختیار تلگگرام داشتنو نداشتن ندارم اختیار پوشش خودمو ندارم چی میگی شما نفست از جای گرم بلند میشه و از همه مهمتر مَردی!!!!

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من خیلی ارزوها دارم هنوز... سنم کمه برا ناامید شدن. ولی تو چیزای کوچیک تو ذوقم بزنن دیگه چ انتظاری م ...

من همه ابنها را درك ميكنم واى مگر به زور گفتن با اين اقا ازدواج كن؟؟؟ مرد باشم انسان كه هستم.