2777
2789
عنوان

زن بودن سخته! چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 53 پست
من همه ابنها را درك ميكنم واى مگر به زور گفتن با اين اقا ازدواج كن؟؟؟ مرد باشم انسان كه هستم.

نه به زور نگفتن... خودم قبول کردم چون حرفاشون قشنگ بود!!!! فک نمیکردم عمل نکنن

الانم ازش ناراضی نیستم....به جز اینکه تو ذوقم میزنه مردخوبیه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
نه به زور نگفتن... خودم قبول کردم چون حرفاشون قشنگ بود!!!! فک نمیکردم عمل نکنن الانم ازش ناراضی نیس ...

من واقعا نميدونم به چه سازى برقصم.😀

يه جا ميگين اختيار هيچى ندارم لباسم تلفنم....زن بودن يعنى اين و اون زنها بدبختن و و و ....

حالا ميگين ناراحت نيستم فقط تو ذوقم ميزنه؟؟ 

خب كدومشه؟ اين اخرين چيزى كه نوشتين يعنى از زندگيتون راضى هستين.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا نميدونم به چه سازى برقصم.😀 يه جا ميگين اختيار هيچى ندارم لباسم تلفنم....زن بودن يعنى  ...

ببینید مثلا پنجشنبه بهش میگم  جمعه جایی نرو به کسی قول نده باید بیای ب مناسبت سالگرد عقدمون بریم بیرون من کیک پختم 

میگخ چشم 

صبح نمیاد میگه تا ظهر درمغازه ام

عصر زنگ میزنم میگه من تا 7 میمونم تو مغازه بعد میام

ساعت8وربع شد دیدم نیومد

زنگ زدم میگم کجایی پس

میگه نمیام

گفتم چرا؟؟میگه اخه هنوز یذره وسیله هست میخوام بچینم تو مغازه 

میگم چرا پس زودتر زنگ نزدی بهم بگی که اماده نشم؟؟ 

میگه خب زنگ نزدی منم نگفتم!!!!!!!!!!

خوووووودش میگه وقتی من در مغازم زیاد زنگ نزن 

میگه وقتی میگم فلان ساعت میام دیگه هی زنگ نزن بپرس کی میای

بعد میگه تو زنگ نزدی

بهش میگم خب من از کجا میدونستم براتو کار پیش اومده باید تو زنگ میزدی میگفتی!

میگه حالا چیکار کنم؟ تا 11 کار دارم تو مغازه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

اولا که اکثرجمعه ها درمغازه نمیره ...دیروزم فقط رفته بود چندتا وسیله بچینه... شاگردم داره میتونست کارو بسپره ب اون و بیاد...من کیک پخته بودم اماده شده بودم.... اصلا اهمیت نمیده

من واقعا نميدونم به چه سازى برقصم.😀 يه جا ميگين اختيار هيچى ندارم لباسم تلفنم....زن بودن يعنى  ...

اره راضی هستم چون مشکل اخلاقی نداره چش چررون نیست خسیس نیست و و و

ولی این اخلاقا ک گفتم داره

نمیدونم چیکار کنم.... خیلی ناراحتم کیک هم هنوز تو یخچاله خشک شد دیگه نمیشه خورد.... 

اولا که اکثرجمعه ها درمغازه نمیره ...دیروزم فقط رفته بود چندتا وسیله بچینه... شاگردم داره میتونست کا ...

خب پس همچين راضى هم نيستى. چون اگر كسى منو اينجورى بكاره منم خوشم نمياد.ولى چرا انقدر زود عقد ميكنين و وقت نميدين به اشنايى بيشتر؟ اكر اهميت نميده و همه چيز را كنترل ميكنه تو ذوقت ميزنه . اخلاق خوبش چيه؟ 

خب پس همچين راضى هم نيستى. چون اگر كسى منو اينجورى بكاره منم خوشم نمياد.ولى چرا انقدر زود عقد ميكنين ...

زود عقد نکردیم یکی دوماه رفت و اومد داشتیم...اونوقت خیلی وقت میذاشت بزام....حالا همش سرش شلوغه وقت نمیذاره وقتیم پیشمه زیاد حرف نمیزنه

زود عقد نکردیم یکی دوماه رفت و اومد داشتیم...اونوقت خیلی وقت میذاشت بزام....حالا همش سرش شلوغه وقت ن ...

يك يا دو ماه وقت زيادى نيست. نميدونم والا خودت بايد با اين شخص يك عمر زندگى كنى. آيا ميتونى؟؟؟ خسيس نبودن و چشم چرانى نكردن كه بايد اينجورى باشه . ولى وقتى از الان براش اهميتى ندارى تا اون حد حتى زنگ نميزنه بگه نميام. بيشتر فكر كن. جوانى هنوز. از قديم گفتن براى كسى تب كن كه برات بميره.

يك يا دو ماه وقت زيادى نيست. نميدونم والا خودت بايد با اين شخص يك عمر زندگى كنى. آيا ميتونى؟؟؟ خسيس ...

نمیدونم....