2777
2789

پارسال همین موقع ها فهمیدم شوهرم زگیل داره بماند چقد حرص خوردیم سر درمانش و مسائلاش  .

کم کم داشتم فراموشش میکردم ک امروز خودم متوجه شدم یه زخمی تو ناحیه تناسلمه ..سرچ تو نت زدم شبیه سیفلیس و شاید تبخال تناسلی دارم ضعف میررره دلم واقعا دیگ تحمل ندارم ..چرا اینقد بد شانسم بخدا من خیلی حساسم ب این چیزا همشم واسم پیش میاد دوس دارم بمیرم ..

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

عزیزم همسرت اینا یی مه گفته رو نداشته؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

ای وای ایناکه چیزخاصی نیس عزیزم

درمان میشه

قوی باش یکم خب

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسرت اینا یی مه گفته رو نداشته؟

مال امروزیو ؟؟؟نه نداشته ینی هنوز بهش نگفتم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
ای وای ایناکه چیزخاصی نیس عزیزم درمان میشه قوی باش یکم خب

نمیتونم مسائل روانیش خیییلی واسم سخته ک چرا گرفتم 

نمیتونم مسائل روانیش خیییلی واسم سخته ک چرا گرفتم 

خودت میدونی چجوری گرفتی؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
زخمش چجوریه؟

قرمز برامده اما وسطش زخمه و کوچیکم هس

خودت میدونی چجوری گرفتی؟

مطمئن نیس حتما بیماری باشه میگم شبیه بود ..نه والا حالم خیییلی بده 

نگران نباش حتما حساسیته

تو نت هم سرچ نکن

برو یه گل گاو زبون بخور توش سیاه دونه بریز دم کن بخور هم ایمنی بدنت میره بالا هم اعصابت آروم میشه

منم بینهایت حساسم یه مدت همش مطب دکترا ولو بودم ولی به وسواسم غلبه کردم دیگه نه استخر میرم نه اپیلاسیون کلا تو این چیزا ترسو هستم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سفلیس خیلی بیماریه دم دستیی نیستا!!! حتما از کسی گرفتین!

میدونم خودم پزشکی میخونم ..حالم خوش نیس 

نگران نباش حتما حساسیته تو نت هم سرچ نکن برو یه گل گاو زبون بخور توش سیاه دونه بریز دم کن بخور هم ...

مرررسی 

میدونم خودم پزشکی میخونم ..حالم خوش نیس 

پیش زمینه اش هم اگه وجود داشته باشه تو خون،تو آزمایش قبل ازدواج معلوم میشه...

سفلیس نیس

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖