2777
2789
عنوان

بچه ها چه خبرتونه

144 بازدید | 16 پست

من عادت ندارم درمورد یه تاپیک دیگه تاپیک بزنم 

ولی الان داشتم یه تاپیک درمورد کادر درمان میخوندم که واقعا از تعجب دهنم باز مونده بود

به راحتی یه عده معتقد بودن شغل پرستاری فلان و بهمانه و پرستارا مشکل اخلاقی دارن....   

چقدر راحت خودتونو مدیون میکنید 

واقعا این چه حرفاییه که خیلی راحت میچسبونید به خواهر و مادر و دختر مردم  ؟!

این یه موردشه 

بقیشو شرمم شد بذارم 

الان تو ماهی هستیم که نه فقط جسم بلکه روحمون و اعمالمون رو باید توی روزه نگه داریم... 

(من خودم پرستار نیستم)

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

هرکی هر حرفی میزنه داره اطلاعات خانوادگی خودشو میگه شما به دل نگیر 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی جرأت زدن همچین حرفایی رو دارهههههههه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وای چقدر زشت

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خدایا این ملت چرا فکری جز زیر شکم ندارن!

واقعا عجیب غریب بودن 

یکیشون نوشته بود یه پرستار موقع بستری شدن داداشم بهش پیشنهاد رابطه داده://// 

آخه زن حسابی:)))) 

واقعا عجیب غریب بودن یکیشون نوشته بود یه پرستار موقع بستری شدن داداشم بهش پیشنهاد رابطه داده://// آخ ...

اتفاقا پرستاران خانوم خیلی جذاب و خوشگلن  همه دنبالشونن اونیم ک پشت. سرشون حرف میزنه از حسادتع

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

کی جرأت زدن همچین حرفایی رو دارهههههههه

یه سر به همون تاپیک بزن 

شاید حدود ۱۰ درصد از خانوما اعتقاد داشتن پرستارا انحراف اخلاقی دارن 😑

منم یه مدت قدیما راجع به این چیزا تو تاپیکا میخوندمیه کاربر شوهرش پزشک بود وخوشش نمیومد بره بیمارستا ...

همههههه جا همه محیط ها هم آدمای خوب داره  و میتونه بدترین فسادارو هم داشته باشه بستگی به آدمش داره

یعنی با خودشون نمیگن ممکنه در آینده مثلا دختر خودشون دوست داشته باشه پرستار بشه؟

اصلا فکری. میکنن؟ قطعا نه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️