2777
2789
واکنش شما چی بود؟ و چه نتیجه ای گرفتید؟

نگاه تازه به زندگی و قدردانی از داشته هام

فرصت یه تولد دوباره و خودخواسته

دیدن سازو گار زندگی از نگاه تازه

شکر نعمت و ایستادن و امیدوار بودن

و الحمدلله دارم درمان میشم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه دلیلش

زمینه های مختلف مثل ارث ، استرس ، داروهایی که طی زندگی خورده ام ، سبک زندگی و سبک غذایی کم ید که توی ایران شایع هست

و علت تشخیص دیرهنگام هم رشد غد  سرطانی رو به داخل گلو علیرغم نرمال بودن هورمون های تیرویید بوده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ولی معجزه دیدم تاحالا توزندگیم که بیشتر حضور خدا وائمیه وشهدارو حس کردم اونا حضور دارن همیشه حواسشون ...

چه جالب مامان منم مادر نداره پدر نداره برادر نداره خواهر هم نداشته حساب میشه 

تنهای تنهاست،حالا شما متوسل میشید مامان من از این چیزا نمیدونه نمازم نمیخونه با این کاراش همش از طرف اون برادرای ناتنی بیشرفش تحقیر میشه اذیتش میکنن زندگیشو خراب میکنن به دست پدر عقل نفهمم 

چه خوب ان شاءالله پایدار دست از این ریسمان برندارید 

سلام خوبی شما..قبول باشه طاعاتتون.از چه نظر نتونستید جلوی خودتونو بگیرید

خانواده ناتنی مادرم کلی مامانمو اذیت کردن منم نتونستم ساکت بشینم بلند شدم با عصبانیت جواب دادم جوری که تحقیر شدن و با خودم میگم اگه یبار ذیگه خونمون بنشینن مامانمو داداشمو تحقیر کنم جوری از خونه بیرونشون میکنم تا قیامت نیان 

ولی خیییلی انسانهای مفسدی ان 

امروز شنیدم دعوای مامان بابامو پخش کردن توو محله نمیخوان ابرو داشته باشیم 

جوری بهم ریختم جوری که حالم داشت خراب میشد بزور رسیدم خونه 

چه جالب مامان منم مادر نداره پدر نداره برادر نداره خواهر هم نداشته حساب میشه تنهای تنهاست،حالا شما م ...

ممنون رفیق دعام کن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خانواده ناتنی مادرم کلی مامانمو اذیت کردن منم نتونستم ساکت بشینم بلند شدم با عصبانیت جواب دادم جوری ...

خدا شرشونو بخودشون برگردونن میدونم نفسم از این آدمای ببشعور و ناخلف هست بازم اول خدا هدایتشون کنه اگه نشد که شرشون ومکر وحیله شونو بخودشون برگردونه 

ومکرو مکر الله والله خیر الماکرین

اللهم عجل الولیک الفرج💚