2777
2789

ولی معجزه دیدم تاحالا توزندگیم که بیشتر حضور خدا وائمیه وشهدارو حس کردم اونا حضور دارن همیشه حواسشون هست انقدر اینچیزایی که دیدم دلمو قرص کرده که خیالمو راحت تر کرده میگم خدایا مادر نداشتم ولی توتنهام نزار مطمعنم همیشه صلاحمو میخوای

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بله عزیزم خیلی وقت ها، گاهی سربلند بودم و گاهی خراب کردم 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک سال تمام پسرمو فقط اخر هفته ها میتونستم ببینم خیلی بهم سخت گذشت ولی پخته شدمهمسرم ادم کم طاقتی ...

درسته، منم منظورم چنین امتحانی بود، یعنی صبر و استقامت شما به چالش کشیده شد و رشد کردید، حالا از لحاظ اعتقاد نمیدونم دچار چالش شدید یا نه، اما به هر حال شما از اون ماجرا رشد و بلوغ جدیدی رو تجربه کردید

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

والا نمی دونم دقیقا منظورت چیه و می خوای به چی برسی ولی من بارها بارها مسائل ریز و درشتی سنجیده شدم و هنوزم می شم از صبر بگیر تا مذهب با اینکه چند سالی نماز ول کردم ولی نمی دونم چرا دلیل یه سری مشکلاتم نماز نخوندنمه 

بنظر تو من نماز ول کردم دلیل می شده خدا برام بد بخواد شرایط زندگیمو سخت کنه من خودم موندم تو این موضوع

چون توی این دنیا همه چیز علت و معلول هست

بله برای من زیاد پیش میاد واومده...میدونی بسته به ایمان اونشخص هم هستش من این سؤال وموضوعی که الان مطرح کردید رو باگوشت و تمام وجودم حسش کردمو بهش رسیدم ولی میگم بازم بسته به ایمان طرف داره گاهی مثلا میگم من حسود نیستم خدا میچرخونه میچرخونه منو توی موقعیتش قرار میده اونجا اگه حسادت نکردم و از خوشبختی فلان شخص چشمام از کاسه درنیومد اونوقت هنر کردم...آیه ی قرانه دیگه که میفرماید آیا همین که گفتند ایمان آوردیم کافیست ما آنها را ازمایش میکنیم تا واقعا مشخص بشه ايمان واقعی هستش یا لقلقه ی زبانه اونشخص هستش 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

بله بچه دار نشدنمون بعد ۱۰ سال بچه دار شدیم موقع دل شکسته شدنام قشنگ احساس میکردم خدا داره امتحانم میکنه راضی بودم به رضای خودش و می سپاردمش به خودش و توکل میکردم بهش و هیچ وقت ناامید نبودم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

والا نمی دونم دقیقا منظورت چیه و می خوای به چی برسی ولی من بارها بارها مسائل ریز و درشتی سنجیده شدم ...

نه عزیزم خدا بد تو رو نمی خواد اتفاقا چون دوستت داره می خواد برگردی، اگه بدت رو می خواست رهات می کرد و تغییری تو زندگیت حس نمی کردی و برنمیگشتی 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

والا نمی دونم دقیقا منظورت چیه و می خوای به چی برسی ولی من بارها بارها مسائل ریز و درشتی سنجیده شدم ...

منم دقیقا اشاره به همین موضوع داشتم، منم بارها نماز خوندم و یه مدت شده نامرتب خوندم، توی دورانی که مرتب خوندم انگار صبر و استقامت ام در مقابل مسائل مختلف به چالش کشیده میشه، انگار یه رشدی هست که باید با درد همراه باشه، کاری به اینکه عوامل فیزیکی چطور تاثیر میزارن ندارم، خب خیلی اتفاق ها هم جاهای دیگه ی دنیا میفته هیچ جا گل و بلبل نیست، دقیقا منظورم رو شما کامل درک کردی

نه جوابم به سوالت اینه که خدا بد نمیخواد اما عواقب نماز نخوندن یا کلا دور شدن از معنویت روی خودمون تاثیر داره

بله درسته. من امروز توی یه تایپیکی گفتم...ببینید خدا عوض نمیشه خدا به اعمال و رفتار ما بنده هاش نگاه میکنه وقتی که میبینه ما یجوری شدیم عوض شدیم خدا هم همونجوری میشه متقابلا..بعدم هرچی میتونی نمازتو بخون مخصوصا اول وقت خیلی خیلی گره گشاست. میدونستی هرکی نمازشو سبک بشماره نماز نفرینش میکنه اگه میشد اینجا برات می‌فرستادم که بدونی نماز چه آثاری داره و نماز نفرین میکنه که شخصی بخواد نمازو سبک کنه

اللهم عجل الولیک الفرج💚