2777
2789
عنوان

تو دعوا...

364 بازدید | 31 پست

من تو بحث با همسرم به شدت عصبانی میشم و کلا زود ناراحت و عصبی میشم و اروم نیست روحیم . با کوچکترین کار اشتباهی از طرف دیگران و به خصوص همسرم😀.  دوست ندارم این حالتو ولی دست خودم نیست. همسرم ادم ارومیه ولی دیگه یه وقتا اونم کم میاره و صبرش کم میشه ولی بازم مثل من عصبی نمیشه. کیا اینجوری بودن و تونستن به این کار غلبه کنن . راهکارش چیه؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم اینجوری بود😒شاید باورت نشه ولی از وقتی طراحی رو شروع کرد کلا از اینرو ب اینرو شده

طراحی چی؟

طراحی چی؟

هنر دیگه.اون طراحی فشن اینارو شروع کرده.خودم علاقشو کشف کردم.اصلا فک نمیکردم مرد ب این عصبیی ب هنر علاقه داشته باشه.

توام ببین موسیقی نقاشی خیلی ب ادم کمک میکنه و یوگا

مننننننن به عبارتی وحشی بودم😂😂😂😂من به خاطر نی نیم آروم شدم

انگار مشکل همگانیه😅 یعنی بچه بیاد ادم بهتر میشه. واقعا امید داشته باشم😀

هنر دیگه.اون طراحی فشن اینارو شروع کرده.خودم علاقشو کشف کردم.اصلا فک نمیکردم مرد ب این عصبیی ب هنر ع ...

ممنون🌹 اره منم نقاشی رو دوست دارم

شوهر من مثل شما بود.من آروم بودم.انقدر به رفتارش ادامه داد که منم الان مثل خودش شدم.حالا از وقتی من اینجوری شدم اون آروم شده!

مواظب باش همسرت به مرحله ای که من رسیدم نرسه😉😉

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
من با کله میرم تو شکمش😊😊

منم همینجوری میشم بیچاره همش بهم میگه یعنی این بحث و مشکل ارزش این قشقرقی را انداختی رو داشته . میدونمم نداشته ولی از موضعم پایین نمیام😀😣😢