2777
2789
عنوان

خاستگاری رفتن و استرسش

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دلم واسه دختره سوخت؟ چون مادر واقعیش نیست داره منت میزاره. ولی ممنون ازت ک انقدر خوبی ک گفتی شما ...

آره تازه یه عالمه بد دخترش رو گفت

گفت این شلخته هست دورش رو جمع نمیکنه از من توقع یه لیوان چایی هم نداشته باشین اصلا گفت من خونه ای ندارم شما بیاین اینجا برین از مادربزرگش خاستگاریش کنید بیاین یه روسری سرش کنید بردارین ببرینش منم گفتم شماره مادربزرگش رو بفرستین اصلا مشکلی نداره

شاید بیاد خونه اینا بهتر باشه تا پیش زندایی دختر بچه نیاز ب محبت داره

پیش پسر ۱۵ساله بیاد؟وای کجا زندگی میکنید؟؟

یکم فکر کنید بخدا 

اگر خانوم شما واقعا میخوای ثواب کنی ی پسر ۲۰ و۲۲ ساله پیدا کن و خوشبختش کن دخترو نه بپبختش کنی با پسر نوجوان که هنوز از زندگی چیزی متوجه نیست

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

آره تازه یه عالمه بد دخترش رو گفتگفت این شلخته هست دورش رو جمع نمیکنه از من توقع یه لیوان چایی هم ند ...

چقد حیوون  ببین این اینطوری گفته ک انتشار جهاز و فلان نداشته باشید مگه میشه آدم خونه نداشته باشه چایی نداشته باشه 

یا اینطوری گفته فراری بده دختره شوهر نکنه

پیش پسر ۱۵ساله بیاد؟وای کجا زندگی میکنید؟؟یکم فکر کنید بخدا اگر خانوم شما واقعا میخوای ثواب کنی ی پس ...

درسته حرفت ولی فکر نکنم پیس اون زندایی هم زندگی خوبی.  داشته باشه والا شوهر من ۳۱سالشهرهنوزم عقل ندار