واقعا دیگه علاقه ای به ادامه دادن ندارم زندگیم اصلا اون چیزی که میخوام نیست احساس میکنم یه بازنده به تمام معنام تو زندگیم فقط به یه کار علاقه داشتم که اونم نمیذارن دنبالش کنم حالم از رشته ام بهم میخوره احساس میکنم به هیچ دردی نمیخورم خانواده امم اصلا درکم نمیکنن هیچ محبت و جملات عاطفی ای هم هیچ وقت در کار نبوده و نیست به شدت احساس تنهایی میکنم مادرمم که اصولا میشه گفت هیچ وقت بهمون محبت کلامی و خاصی نمیکنه و برای هرکاری که برامون کرده سرمون منت میذاره و الان بهم میگه شماها هیچ وقت به من محبت نمیکنید آخه من توی عمرم اصلا محبتی ندیدم که بخوام حالا محبتی هم بکنم توی خونمون هیچ وقت عشق و علاقه ای ندیدم توی زندگیم فقط یه هدف داشتم و بهش امید داشتم که اونم خانواده ام حمایتم نمیکنن واقعا دلم میخواد زندگیمو تموم کنم
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به جای این کارها یه کاری کن که به درد بخوره..مثلا هفته ای دو روز برو شیرخوارگاه از بچه ها پرستاری کن
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
از فکر کردن به بهشت و جهنم خسته شدم الانم ذاتا دارم توی جهنمزندگی میکنم فقط دارم عذاب میکشم سالهاست که حتی نمیتونم شب ها بخوابم همش از خواب میپرم و احساس میکنم یه سری موجود وحشتناک تو اتاقمن جدیدا دو بار توی تاریکی چیزهای عجیبی دیدم شب هامپر از وحشته روزهامم پر از افسردگی و نا امیدی احساس میکنم به آخر خط رسیدم
من برم پیش مشاور هم خانواده ام نمیرن مشاور میگهبرو پی علاقت اما جدا از همه مشکلاتم خانواده ام حتی این رو هم نمیذارن امروز با مشاور دانشگاهم حرف زدم و بهم گفت حتما باید برم پیش روانشناس بالینی اما چه فایده خانواده ام اهمیتی نمیدن و مدام هم طلبکارن
به جای این کارها یه کاری کن که به درد بخوره..مثلا هفته ای دو روز برو شیرخوارگاه از بچه ها پرستاری کن
فکر میکنی به این فکر نکردم؟ من حتی میخواستم برم توی هلال احمر اما خانواده ام به جز دانشگاه رفتن اجازه هیچ کاری رو بهم نمیدن و حتی برای همینم سرم منت میذارن
فکر میکنی به این فکر نکردم؟ من حتی میخواستم برم توی هلال احمر اما خانواده ام به جز دانشگاه رفتن اجاز ...
بگو از طرف دانشگاهه..میشه بری هلال احمر دوره اموزش تزریقات شرکت کنی وبری رایگان تو خیریه ها کار کنی..اونم اجازه نمیدن؟
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
بگو از طرف دانشگاهه..میشه بری هلال احمر دوره اموزش تزریقات شرکت کنی وبری رایگان تو خیریه ها کار کنی. ...
نه همیشه فکر میکنن من از پس هیچ کاری برنمیام هر کاری میخوام بکنم مخالفت میکنن الانم که میخوام تغییر رشته بدم همش میگن یعنی تو اندازه فلانی هم نیستی که داره این رشته رو میخونه؟ نمیفهمن که علاقه ندارم و دارم عذاب میکشم من تمام آرزوم فوتبال بود اما همونم نمیذارن میگم برم هلال احمر نمیذارن اگه دانشگاه رفتن باب نبود به نظرم همونم نمیذاشتن