2777
2789
عنوان

لکنت زبان بچه

295 بازدید | 20 پست

کسی درباره لکنت زبان اطلاعات داره چی کار باید کرد پسر من 4 سالشه لکنت گرفته چند روزه دارم دق میکنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اهمیت نده. فقط باهاش مهربون باش

هستم فقط نمیدونم چی کار کنم بهتر بشه یعنی چقدر طول میکشه خوب شه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

از چیزی ترسیده ؟ ببر مراکز گفتار درمانی راهنماییت میکنن ، فقط خواهشاً با حرف بقیه که میگن خودش خوب میشه پیش نرو ! خدای نکرده ادامه دار بشه از ترس تمسخر دیگران کم صحبت میشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببرش گفتار درمانی، یکی از بچه های اقوام ما اینجوری شد البته سنش پایین تر بود یهو لکنت گرفت، بردنش کل ...

اخه تو گوگل نوشته بود 6 ماه صبر کنید اگر توب نشد ببرید گفتار درمان 

از چیزی ترسیده ؟ ببر مراکز گفتار درمانی راهنماییت میکنن ، فقط خواهشاً با حرف بقیه که میگن خودش خوب م ...

نه هرچی فکر میکنم میبینم اون تایم اصلا اتفاق خاصی نیفتاده میگم شاید خواب بدی دیده

حتما یا ترسیده یا استرس شدید داره

نمیدونم والا استرس چی اخه زندگی ما خیلی ارومه ترس هم اون تایم اتفاقی نیفتاده شاید خواب دیده باشه

نه هرچی فکر میکنم میبینم اون تایم اصلا اتفاق خاصی نیفتاده میگم شاید خواب بدی دیده

حالا پیش اومده به هر دلیل ، نگران نباش ولی پیگیری کن 

چون خودم پسرم گفتارش دیر بود میگم وگرنه قصدم ترساندن شما نیست ، یک ویزیت شدن خیالتو راحت می‌کنه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

حالا پیش اومده به هر دلیل ، نگران نباش ولی پیگیری کن چون خودم پسرم گفتارش دیر بود میگم وگرنه قصدم تر ...

گفتارش هم دیر بود یکی از اقوام گفتار درمان بود با ایشون تلفنی حرف زدم راهکار دادن خوب شد الان اون بنده خدا تازه عزیز از دست داده اصلا شرایط مناسبی نیست باهاش تماس بگیرم🤦🏼‍♀️

اخه تو گوگل نوشته بود 6 ماه صبر کنید اگر توب نشد ببرید گفتار درمان

نمیدونم ولی حتما پیگیری کن چون بعضیارو میگن ول کنین خوب میشن ولی متاسفانه تا بزرگسالی لکنتشون میمونه باهاشون، حتما ببرش 

نمیدونم ولی حتما پیگیری کن چون بعضیارو میگن ول کنین خوب میشن ولی متاسفانه تا بزرگسالی لکنتشون میمونه ...

اونو که میبرم فقط دوست داشتم یکی بود که اطلاع داشت خیالم راحت میکرد روندش چقدر طول میکشه و کی خوب میشن و اینا

هستم فقط نمیدونم چی کار کنم بهتر بشه یعنی چقدر طول میکشه خوب شه

اصلا به روش نیار که لکنت داره 

وقتی شروع به حرف زدن می کنه با صبوری گوش بده و اصلا وسط حرفش نپر سعی نکن جمله شو کامل کنی خودش میگه 

به هیچ عنوان دعواش نکن خیلی خیلی بهش محبت کن روزی چند بار بغلش کن و ببوسش و بگو که خیلی دوستش داری

حتما هر روز صبح باهاش بازی کن که تا آخر شب خوشحال باشه 

به مرور لکنتش خوب میشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست