2777
2789
عنوان

تو این شرایط کی باید پیام بده

65 بازدید | 12 پست

من و آقایی اتفاقی اشنا شدیم اونم همونجایی که همو دیدیم هی باهام صحبت میکرد بعدشم آیدیمو پیدا کرد پیام داد یک هفته‌ای صحبت کردیم گفت ی گروه پژوهشی دارنو منم عضوش بشم خوشحال میشن بعد قرارشد ادامه توضیحاتو حضوری در یک محل پژوهشی که قبلا همو اونجا دیده بودیم توضیح بده قبلش کلی گفت با افتخار هستم و این چیزا ولی بعد دیگه فرداش که قرار بود تایم رو بگه چون من برنامم رو گفتمو گفتم خودش تایمو بده گفت اگه میخوای ساعت فلان تا فلان من هستم منم جوابشو ندادم دیگه چون خوشم نیومد از گفتنش حضوری هم اتفاقی باز همو دیدیم پرسید چرا جواب ندادی منم سرمو تکون دادمو گفتم الان بفرمایین ولی گفت دیگه دارم میرم درحالی که میتونست بمونه و بگه حالا به نظرتون چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خودت جواب یارو درست ندادی حتما اونم دیگه خوشش نیومده

خب خودشم بد گفت ببین گفت اگه میخوای اخه یعنی چی یعنی میشد بگه خوشحال میشم فلان ساعت میتونید همو ببینیم مثلا 

خب خودش بد گفت آخه یعنی حالا چیکار باید کنم؟

حتی اگه بد گفت شما میتونستی جواب بدی و بهونه بیاری که اون ساعت نیستم نه اینکه کلا جواب ندید

الانم دیگه هیچی،منتظر باشید اگه پیم نداد خودش کلا بیخیال شید

خب خودشم بد گفت ببین گفت اگه میخوای اخه یعنی چی یعنی میشد بگه خوشحال میشم فلان ساعت میتونید همو ببین ...

اون هم کار داره دیگه

گفته یعنی اگه دوست داری و میتونی 

چیز بدی نگفته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیدونم والااگه میدونی دیگه پیام نمیده پیام بده بگو کی وقت دارید اگه میدونی میده صبر بکن

از کجا بدونم آخه پیام میده یا نه این ماجرا واسه هفته پیشه یعنی تو این هفته اصلا پیامی نداده