2777
2789
عنوان

کسی اینجا پزشکی میخونه آیا

196 بازدید | 10 پست

تو این بازه اسفند تا کنکور شده روزایی ساعت مطالعه تون بیاد پایین یا مثلاً از برنامه جمعبندی عقب بیوفتید

واقعا یسری روزا عقب میوفتم و گند زده میشه تو حالم و کل روز نمیتونم بخونم چیزی

پشت کنکوریم و باید امسال قبول شم

چند تا چیز بگو غیر درسی که با رعایت کردنش قبولیم حتمی شع

ساعت مطالعم ۱۱ نیم هست و تعداد تستم روزانه ۱۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من قبول شده

یکسال 2800 آورد سال بعد 7000 سال بعدترش 4200

آخر سر 1400 قبول شد با رتبه 520 منطقه 2 

سالهای قبلش میخوندا ولی به بعد عید که می رسید شیرازه کار از دستش در می رفت 

سال اولی که کنکور داد خوب خونده بود مامانم مریض شد عمل کرد داداشم دیگه چون مهر ماه نخونده بود گف قبول نمیشم دیگه وقت تلف کرد

یه سال تا خرداد خوب پیش اومد خورد به عقد من جمع بندی رو از دست داد باز خراب کرد

یکسالش پدربزرگم فوت شد که 7000 آورد

تا یه تایمی خوب میومد یه اتفاقی می افتاد ول می کرد

یه مشکلی که داشت خیلی میخوند ولی تست کم می زد 

خلاصه  با همون 2800 رفت فرهنگیان تا سربازی نره

99 تصمیم گرفت دوباره بخونه این بار دیگه قشنگ تست می زد

نصف روزش هدر می شد دیگه بقیه ش رو حروم نمی کرد فرصت باقیمونده رو میخوند

بعد از عید برای جمع بندی خیلی وقت گذاشت

رو نقاط مثبت خودش که زیست و شیمی و ریاضی و ادبیات بود تمرکز کرد

جالب اینه فیزیکش رو بهتر از بقیه زد

و زبان رو بهتر از ادبیات

حتی زمین رو هم خوب زد

با سیب ترش میخوند مشاورش دانشجوی دندان بود خیلی بهش راهنمایی میداد 

بلاخره تونست الانم خودش مشاور کنکور و مدرس هست

همیشه می بینم به شاگرداش میگه اگه شنبه ات رو خراب کردی گند نزن به یکشنبه تا جمعه

میگه برنامه ریزیام طوری هست که جا برای مرور میذاریم

من این مورد رو تو قبولیش خیلی مهم میدونستم چون ما خواهر برادر کمالگراییم صفر و صدیم

من خودم یه تصمیمی بگیرم یه ذره ش خراب بشه میزنم زیر کلش

داداشمم مث من بود

ولی سال آخر واقعا غلبه کرد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

۱.طبیعیه همه خسته میشن. هر وقت کم اوردی بزن کنار استراحت کن یکی دو روز ولی بعدش دوباره ادامه بده ولی تسلیم نشو.

۲. هر شب قبل خواب به رویایی که داری فکر کن. 

۳. کمتر بیا نی نی سایت و سایر پلتفرم ها و شبکه های مجازی

۳. ورزش روزی نیم ساعت هرچند پیاده روی ساده

۴. مغزیجات بیشتر بخور

۵. در هر شرایطی اعتماد به نفس داشته باش

۶. به نتیجه فکر نکن

۷. اگه به دردت خورد واسه من دعا کن

برادر من قبول شدهیکسال 2800 آورد سال بعد 7000 سال بعدترش 4200آخر سر 1400 قبول شد با رتبه 520 منطقه 2 ...

خیلی ممنونم بابت توضیحات مفیدتون🙏🏻💗🫶🏻 

بله متاسفانه منم شدید کمالگرام 

ولی این آخرین فرصت منه باید غلبه کنم بهش

اولا ساعت مطالعت خیلی زیاده و تعداد تستات خیلی کم

دوما برنامه هفتگی بنویس تا هر روز نخوای عدضش کنی

سوما خستگی بی انگیزه شدن و همچی بخشی از این راهه

سعی کن تفریحتو داشته باشه ، طرف صبح بخش سخت درستو بخون ۱۲ تا ۲ یک درسی که برات راحته بخون و بعد یخورده استراحت کن میتونی قدم بزنی پیاده روی یا کتاب بخونی و فیلم فقط کتاب های کوتاه یا فیلم های تک قسمتی ببین که ذهنت درگیرش نشه ، میتونی موهاتو کوتاه کنی یا رنگ کنی کاشت ناخن یا مژه ای چیزی انجام بدی تا حالتو بهتر کنه

هر چقدر هم خسته شدی از روند عقب نمون و ساعت مطالعتو به صفر نرسون همیشه رو به بالا حرکت کن اگه از ۲۰ تا تست ۱۰ تاش درسته سعیت بالا بردن اون باشه نه لزوما ۲۰ شدن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اول اینکه خودت روهرگز مقایسه نکن دوم اینکه اینجا دیگه نیا سوم اینکه بجای هدف بزرگ برای خودت اهداف کوچولو هفته بهفته بزار و به خودت جایزه بده  حتما استراحت هر دوهفته یه بار داشته باشه فضای مجازیم بریز دور واقعا ازازمون جامع هاتم هرگز نتیجه گیری نکن وتخمین رتبه نزن

اول اینکه خودت روهرگز مقایسه نکن دوم اینکه اینجا دیگه نیا سوم اینکه بجای هدف بزرگ برای خودت اهداف کو ...

خیلی ممنونم گلم بابت توضیحاتت . با اجازه من وارد کانال تلگرام شدم