2777
2789

چن ماهی هست ک از بی پولی رفتیم طبقه بالائی نادر شوهرم اینا 

مادر شوهرم عممه خیلی خوبه خیلی (حالا بعضی وقتا هم ناراحتی پیش میاد چون من روحیه حساسی دارم 

یکی از مشکل هایی ک بهش برخوردم بچنه !

بچم ۷ ماهشه هی میان دمه در ازم میگیرن میگن بده ببرم پایین یا بده ببریم بیرون .😔😔من رو بچموحساسم خیلی اذیت میشم 

وقتی میگم حساسم روش ازم ب شدت دلخور میشن ک اره نوه مونه 

چیکار کنم شما این مشکل رو ندارید 

تو رو خدا قانعم کنید 

ی مشکل دیگ هم اینه ک هر وقت کسی میاد خونشون بخصوص کسایی ک من دوس ندارم و از شهر دور میان میگ بیا سلام بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزمن نوشونه نمیتونه نبیننش که 

شمام اگه الان نزاری اون بچه بزرگ بشه خودش می‌ره میاد 

بیرون بردنو آره نباید ببرن ولی خب خونشون همون پایینه دیگه بجای اینکه اونا بیان ببرن تو خودت بچرو بگیر برو یکم بشین بعد بیا خونت

نزدیک خانواده شوهر نیستم ولی اگه نزدیک بودم برای بچه بهانه میاوردم که خوابه و ... و گاها میدادم ببرنش 

برای مهمان اومدن هم خب یه سلام علیک کردن چیز مهمی نبود به نظرم و منطقی هم هست چون طبقه بالا هستید اگه نرید احتمالا میگن عروسشون ما رو آدم حساب نکرد بیاد دیدنمون

من بودم به هیچ عنوان بچه را نمیدادم بیرون ببرن اما وقتی میومدن ببرن خونشون طبقه بالا میدام منتها خودمم میرفتم

اگه قراره اونجا زندگی کنی یه کم راه بیا برو یه سلام بده بعد برگرد تو خونه خودت