2777
2789
عنوان

دوراهى موندن يا رفتن

131 بازدید | 25 پست

سلام

خانوما يه سوال داشتم

من واقعا از شوهرم بدم اومده

از بدرفتارياش بى احترامياش از بى حرمتاهاش نسبت به من و خانواده م

خيلى دلم شكسته

من اين مدت مريض بودم از شهرستان تنها ميرفتم شهر ديگه 

همه از منشی و دکتر تا فامیلا به روم میاوردن و میپرسیدن شوهرت کجاس ؟!

دیشب خونه مامانم بودیم کلی زحمت کشیده بود افطاری و سحری درست کرده بود

من بابام مریضه شب که میشه حالش بد میشه باید استراحت کنه نمیتونه پیشمون بشینه

شوهر بی درک من میگه خانواده ت به من بی احترامی میکنن سر یه چیزی بحثمون شد یسر بچه رو بردم دستشویی برگشتم دیدم بی خداحافظی با بی احترامی گذاشت رفت زنگ زدم پشت تلفن نعره و داد و بیداد که دیگه پامو تو خونتون نمیذارم

مامانم شنید آبروم رفت 

همیشه پیش خانواده خودش و خانواده ی من خوردم میکنه😞

امروز من هشت ساعت تو راه بودم تنها رفتم دکتر و برگشتم 

اقا با رفیقاش رفته باغ 

همیشه همینه ! تو بدترین شرایط جسمی دو تا بچه رو میندازه سرم و میره مهمونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاوزه خانواده صحبت کن .

مشاوره رفتم

همش ته دل آدمو خالی میکنن

میگن تو این روزگار بچه هاتو ول نکن 

اوضاع جامعه خرابه 

بخدا همونام میگن بسوز و بساز

واقعا نمیتونم

خیلی باهاش مهربونم خیلی سعی میکنم با زبون بازی دلشو نرم کنم ولی خودشیفته س 

بشدت خودخواهه

عین سنگ محکم و سفته 

مشاوره رفتمهمش ته دل آدمو خالی میکننمیگن تو این روزگار بچه هاتو ول نکن اوضاع جامعه خرابه بخدا همونام ...

خرجی بهتون میده ؟ پول و خورد و خوراک و لباس و.....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

طلاق راه آخره این مشکل تو حل شدنیه اکه زبون داری با زبون بازی نداری رفت و آمد رو با دیگران کم کن بشی ...

یعنی خونه مادرم نرم؟

کسی رو‌نداذم که نهایت یه خانواده م هستن یه خونه مادرسوهر

حالا این هفته مادرشوهرم یشب شام دعوت کرده

تلافی کنم بگم نمیام؟

خیلی ناچیزبرا یه هزینه فلان چیز خیلی باید منتشو بکشمکمکای بابام نبود عین گداها میشدم رسما

مسولیت پذیر نیست .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین عاقلانه تصمیم بگیر . با وکیل و مشاور حتما حتما مشورت کن . تو خونه حرف از طلاق نزن فعلا . اگه می ...

وکیل و مشاور هردو گفتن بشین سر زندگیت

چون معتاد نیس خلافکار نیس دست بزن نداره پرونده طلاق زیاد به نفعت نیس!

وفاداری هم خدا داند

گاهی میگم نکنه این بدرفتاریا به خاطر خیانت و این چیزا باشه!

به هیچ رقم دوستم نداره

فقط تو رابطه اونم از رو هوس اون لحظه یچیزی میگه

بهش میگم یجوری رفتار میکنی انگار فقط معطل رابطه ای

خیلی رک میگه اره

نمیدونم راس میگه یا از غرور و غد بودنشه که میخواد به روم نیاره

اصلا و ابدایه چیزی تو خونه نیاز به تعمیر داشته باشه شده تا یکساااااال ازش خواهش میکنم ولی از لجش تعم ...

اگه بچه هاتو هم با خودت میبری . یا حضانتشون روبهت میده‌.

طلاق بگیر .

وگرنه  بچه ها می مونن این وسط

وکیل و مشاور هردو گفتن بشین سر زندگیتچون معتاد نیس خلافکار نیس دست بزن نداره پرونده طلاق زیاد به نفع ...

خب مشاور رد کرده 

بشین زندگیتو بکن . آدمیزاد الان حیوونارو تربیت میکنه انسان که چیزی نیست . من جدا میشم چون قابل حل نیست ولی زندگی تو مشکلش توجه و بداخلاقی اینجورچیزاست .قطعا یه راهی داره . کتاب بخون در این مورد پیش مشاورا برو و ازشون راهنمایی بخوا که چطوری باهاش رفتار کنی . راستی یه کارم پیدا کن که کمتر خونه بمونی . به بچه هات و درساش قشنگ رسیدگی کن چون اونا سرمایه تو از این زندگی هستن . باشگاه برو . زمان میبره ولی میشه . میتونی پاشی حتما میتونی❤❤