2777
2789
عنوان

شما بودید بدتون میومد ازین کار

91 بازدید | 10 پست

یه خانومی است میاد واسه نظافت هر دفعه معمولا بهش غذا و وسیله میدم ببره یه سری اومد گف اسکاج زیاد داری میشه بهم بدی گفتم آره عزیز یه ۶،۷ تا بهش دادم بعد این سری اومد یه دونه اسکاج اضافه داشتم اونم برداشت برد در صورتی کا اونو نگه داشته بودم برا خودم بدم اومد از کارش بهمم خبر نداد الان دنبال اسکاج میگشتم دیدم نیس فهمیدن اون برده با خودش اخه وقتی داشت کشو رو تمیز میکرد گفت عه از این اسکاجا که بهم دادی...نگفتم بردار خودش برداشته  حالا اسکاج ارزش نداره ها ولی خب یه دونه داشتم واسه روز مبادا اونم برده:((( 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااینقدررودادی ایناپروترازاین حرفان بگوبدون اجازه به هیچی دست نزن

اصن دیگه نمیخوام بگم بیاد اخه هر دفعه یه حرکت جالبی میزنه مثلا یه بار گوشت گذاشته بودم تو یخچال دیده بود میگف بجه هام حوس کباب کردن خب من چیکار کنم؟ انقد زهرمارم شد که به شوهرم گفتم گوشتو بدم ببره شوهرم گف نه 

یا داشتم لباسامو پهن میکردم رو بند رخت گف چقد قشنگن بهم میدی یکیشونو حالا من لاغررررر اون ماشالله سه تای من گفتم اندازت نمیشه ها گفت نه میشه بده گفتم اینارو میخوام دفعه بعدی یه لباس دیگ دارم خونه مادرمه اونو بهت میدم 

اصن دیگه نمیخوام بگم بیاد اخه هر دفعه یه حرکت جالبی میزنه مثلا یه بار گوشت گذاشته بودم تو یخچال دیده ...

میگم دیگه پروان

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
اره اگه میگف بهش میگفتم اونو دیگ برا خودم نگه داشتم دست نزنه

اره دیگه

انگار اومده فروشگاه

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️