2777
2789
عنوان

دخترا بیاید

109 بازدید | 4 پست

من هنرستانی هستم امروز ما امتحان تخصصی کتبی داشتیم ولی من نتونستم بخونم خیلی خسته بودم ساعت ۵ صبح نشسته بودم که بخونم نتونستم اصلا چشم باز کنم 

تو موقع امتحان اصلا چیزی بلد نبودم دبیر اومد ازم پرسید که نخوندی گفتم بهش نه بعدش گفت چرا بهش گفتم خسته بودم نتونستم بخونم 

یه دفعه وقتی گفتم خسته بودم دخترا همشون خندیدن بهشون گفتم چیه خسته بودم دیگه چی میخواید من بگم 

اصلا من چیز خنده داری نگفته بودم نمیدونم اینا چشونه اونا هم واسه امتحان بلد نبودن اصلا 

من از این رفتارشون خیلی بدم اومد عصبی هم شدم ولی نتونستم کاری کنم چون دبیر پیشم ایستاده بو 

بار دوم اگه تکرار شد به نظرتون چیکارکنم ؟

باهات بدن هم کلاسیات؟

نه ولی اصلا باهاشون صمیمی نیستم بعضیا باهام بد رفتار میکنن من اصلا تو کلاس و کارگاه با کسی صمیمی نیستم تنهام و نمیدونم امروز چرا واکنششون این بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چ حس بدیع امیدوارم زودتر تموم شع بره مدرست

اره هر وقت بچه ها اینجوری رفتار میکنن یه حس خیلی بدی بهم دست میده اصلا نمیتونم بعد دیدن واکنش هاشون کاری کنم یا چیزی بگم