2777
2789
چرا باید اینکار و بکنند ب اندازه کافی برای بزرگ کردن بچه ها زحمت کشیدن،یعنی حقشون یه سفر مکه نیطت؟؟

یه سفر رفتن و برای بار دوم هست

حق بچه چیه؟ چطور خونه بخره؟ چندسال مستاجر بمونه؟

کار هم میکنن ولی بازم به هیچ جا نمیرسن. 

پدر خودم داره میره مکه‌. منم عروس نیستم.اما از پدرم توقع داشتم پول مکه رفتنشون رو بده برادر کارگرم ک ...

هیچ ام هزینه بیخود نیست،برای کسایی به سن پدر و مادر ماها یه سفر معنوی خیلی خوبه،حقشون تو زندگی این هست که بخوان جایی برن

برادرتان هم خودش باید به فکر زندگیش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سفر رفتن و برای بار دوم هستحق بچه چیه؟ چطور خونه بخره؟ چندسال مستاجر بمونه؟کار هم میکنن ولی بازم ...

اگه برا بار دوم درست نیست

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
یه سفر رفتن و برای بار دوم هستحق بچه چیه؟ چطور خونه بخره؟ چندسال مستاجر بمونه؟کار هم میکنن ولی بازم ...

حق بچه تا همین بزرگ کردنش و ازدواجش بوده، دیگه‌ پدر‌و مادر ک نباید تا اخر عمر بچه‌ها رو ساپورت کنند...واقعا وظیفه ای ندارن دیگه میخوان سر‌پیری برای خودشون زندگی‌ کنند

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حق بچه تا همین بزرگ کردنش و ازدواجش بوده، دیگه‌ پدر‌و مادر ک نباید تا اخر عمر بچه‌ها رو ساپورت کنند. ...

چقدر بی‌رحمانه حرف می‌زنید. امیدوارم من وقتی پیر شدم اینطوری نشم‌.

که بچه ازدواج کرد رفت به من چه دیگه؟

حالا بچه چطوری ازدواج کرد؟ دخترو به زور شوهر دادیم به یه آدم بی‌پول که نکنه فامیل بگن ترشیده.

پسرمون هم یه جشن سرهم کردیم فرستادیم مستاجرش و کارگری. بره جونش دربیاد با این شرایط اقتصادی بجنگه بلکه ۵۰ سال دیگه صاحب خونه شد. نشد هم به جهنم به ما ربطی نداره

پدر خودم داره میره مکه‌. منم عروس نیستم.اما از پدرم توقع داشتم پول مکه رفتنشون رو بده برادر کارگرم ک ...

عزیزم از نظر تو هزینه بیخودیه ، پدر و مادرت زحمت کشیدن که به اینجا رسیدن خدا حفظشون کنه مگه پدر و مادر ما تا کی هستن هیییییییی جور زندگی ما رو بکشن تا کی باید از دهن خودشون بگیرن به بچه کمک کنن؟؟ 

خوب میشد اگه کمکتون میکردن ولیییییییییی زمانی که خودشون بخوان کمک کنن 

این حقشونه و نمیتونی حق و ازشون بگیری 

یه جایی به بعد بچه باید رو پای خودش وایسه کمک زیادی هم باعث میشه بچه شل بار بیاد و زحمتی برای آینده نکشه و هی منتظر پدر و مادر باشه که کمکی بهش بکنن 

دیدم که دارم میگماااا فکر نکن شعار میدم 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
چقدر بی‌رحمانه حرف می‌زنید. امیدوارم من وقتی پیر شدم اینطوری نشم‌.که بچه ازدواج کرد رفت به من چه دیگ ...

کاش ازدواج نمی کردین

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چقدر بی‌رحمانه حرف می‌زنید. امیدوارم من وقتی پیر شدم اینطوری نشم‌.که بچه ازدواج کرد رفت به من چه دیگ ...

حرف من بی رحمانه نبود عزیزم، حقیقته ... این ب معنی به من چه و ول کردن و به من ربطی نداره نیست.

یه وقتی پدر و مادر پولدارن، خب بچه ها رو بعد ازدواج ساپورت میکنند ولی وقتی ندارن چیکار کنن؟ یعنی حق یه سفر هم ندارن؟ اونا در حد توانشون برای بزرگ کردن بچه ها و جهیزبه دختر و عروسی پسر هزینه کردن، دیگه باقیش همت و تلاش بچه هاست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هزینه بیخود هم باشه پول خودشه

باهاش صحبت کنین و ازش بخواین ببینین چی میگه

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

فقط شما دو تا بچه هستین منظورم شما و برادرتون ؟  راستش با وجود دونستن بچه ها تو تنگنا و بار دوم مکه رفتن یک طوری ولی دیگه انجام دادن و تا تالار رزرو کردن حرص خوردن بی فایده اس!  وقتی دلشون نخواسته به زور که نمیتونی کاری بکنی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦