2777
2789

یه عمر جمع کن تا لذت ببرند سر پیری و سفر برن

شما هم یه عمر جمع کن و از دیگران توقع نداشته باش

یسری ها اینقدر پر توقع اند که میگن همه باید همه چیزشون رو به ما بدن

مثل یکی از فامیل هامون ما که بدهی بالا آورده به داداشش گیر داده خونت رو بفروش بده من بدهی رو بدم

برو بابا،وقتی عشق و حال میکردی میخواستی جمع کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینه. توی ایران پدر و مادر حق زندگی ندارن. مثل خود ما که بخاطر بچه هامون هیچی نمی‌خریم تا آین ...

خدایی چه روئی داری تو

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقا همینه. توی ایران پدر و مادر حق زندگی ندارن. مثل خود ما که بخاطر بچه هامون هیچی نمی‌خریم تا آین ...

چه خوب که خودت قبول داری که حق زندگی رو از پدرومادرت گرفتی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دقیقامیگه بقیه پولشون رو خرج نکنن بدن ما خونه بخریم😐😐

میگه حق زندگی ندارن 😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگه قرار بود توی بچگی ول کنن چرا زاییدن؟ قطعا که اون وظیفه مسلمشون بود بچه رو بزرگ کنن. اما بعدش چی!

شما عروس خانواده ايي 

خيلي توقعت زياده جاي ما بودي چه ميكردي 

اينطوري اذيت ميشي 

اونا تا يه جايي ساپورت كردن 

الان مادرشوهر بگه فلان كن ميگين دخالت ميكنه 

شمام داري همون كارو ميكني

تنها تاپیکی که هیچ کس حق رو به اسی نداده همینه چون حرفش نا حقه

من به عنوان دختر خانواده راضی نیستم پدر و مادرم حق خودشونو جوونیشونو بیان به عروس بدن که بعد عروس با وقاحت تمام حتی یه تشکر نکنه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
من به عنوان دختر خانواده راضی نیستم پدر و مادرم حق خودشونو جوونیشونو بیان به عروس بدن که بعد عروس با ...

خب اين توقعاتو داماد يا عروس ميكنن 

وگرنه دختر پسر طرف ميدونن چقد پدرمادرشون زحمت كشيدن 

همينام جيك بزني ميگن همش مادرزن يا مادرشوهر تو زندگيمون دخالت ميكنن 

همون پدر و مادر اصرار کردن و زندگی توی خونه پدری رو برا بچه ها جهنم کردن که حتما باید ازدواج کنید

خب عزیزم از همچین پدرمادری چطور انتظار درک شرایط داری؟

این پدرمادرا مکه هم نخوان برن باز پول رو یه جوری خرج می‌کنند که فقط به بچه ندن 

یاد برادران لیلا افتادم البته دور از جون پدرت

اگه میخواستند نگفته پول رو میدادن به شما یا هزینه یه سفر با همراهی شما میکردند نه مکه رفتن 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

من به عنوان دختر خانواده راضی نیستم پدر و مادرم حق خودشونو جوونیشونو بیان به عروس بدن که بعد عروس با ...

پدر خودم داره میره مکه‌. منم عروس نیستم.

اما از پدرم توقع داشتم پول مکه رفتنشون رو بده برادر کارگرم که صبح تا شب کار میکنه و به جایی نمیرسه. 

مکه رفتن حق زندگی نیست که میگین حق زندگی ندارن؟

یه هزینه بیخودیه

خب عزیزم از همچین پدرمادری چطور انتظار درک شرایط داری؟این پدرمادرا مکه هم نخوان برن باز پول رو یه جو ...

چرا باید اینکار و بکنند ب اندازه کافی برای بزرگ کردن بچه ها زحمت کشیدن،یعنی حقشون یه سفر مکه نیطت؟؟

پدر خودم داره میره مکه‌. منم عروس نیستم.اما از پدرم توقع داشتم پول مکه رفتنشون رو بده برادر کارگرم ک ...

از نظرشما هزینه ی بیخود، شاید اون پدر و مادریک عمر ارزوشون این سفر بوده