2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درست میکنم خوشمزه میشه . طعم دارش میکنم با پیاز و زجبیل و زعفران و آبلیمو. آب پز میکنم با آبش میخوریم یا سوپ اضافه میکنم. سرشار از کلاژن هست

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
چی من برای زانو درد می‌خوام میگن خیلی عالیه

اره خوبه.بشور ناخونارو بگیر .ی دونه پیاز سیر ادویه و زردچوبه اینا بریز بپزه .خودشو دوس داشتی بخور .بزار آبش عصاره بشه خوب اونو بخور

ناخناشو بگیر بشور بزار قابلمه پیاز خام نگینی خورد کن و یکی دو تا سیر پوست بکن درسته بریز روش آب بریز بزار بجوشه و با شعله متوسط رو ب کم بزار ۵ ساعت بپزه اگ آبشو میخوری بردار اگ نمیخوری بزار آبش خشک بشه.وقتی پخت سیر دربیار بنداز و آخرش پای مرغ با یه ملاقه آبش و نمک و یه قاشق آبلیمو بریز بزار خشک بشه و کمی سرخ بشه حالت چسبندگی میگیره.آبشو برای پخت عدسی و سوپ میتونی استفاده کنی