2777
2789
عنوان

پسری که به معاون اموزشی دانشگاه میگه عاشق من شده

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 46 پست
الان چطوری اینو مطرح کنم؟ برم دوباره دفتر معاون اموزشی یا پیام بدم بهش بگم من راضیم حرف بزنیم؟ یه جو ...

هیچ طور

اجازه بده اون بیاد جلو

فقط اگر یه روز پسره جلوت شبز شد لااقل گوش کن ب حرفاش

به والدینت هم اطلاع بده، در جریان باشن بهتره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیش خوبه باید جذاب باشه برات طرف نه اینکه دلت نخواد ریختشو ببینی وقتی ببینیش زجر بکشی🫥

اره اینم هست منم از مردای خیلی رفتار مردونه و جسور دارن خوشم میاد این زیاد اینطوری نیست

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!
پدرمادر من که اصلا نمیزارن کسی بیاد خواستگاری الان خودمم نمیخوامبرای همین نمیدونم چیکار کنم ، باید ر ...

تو خودت قصد دوستی داری اصلا؟ حالا پیش برو ببینم چی میشه شاید خوشت نیومد همون اول ردش کردی

هیچ طوراجازه بده اون بیاد جلوفقط اگر یه روز پسره جلوت شبز شد لااقل گوش کن ب حرفاشبه والدینت هم اطلاع ...

اتفاقا تو فکر این بودم نگم بهشون چون مامانم مخالف دوست پسره اصلا روشنفکر نیست

اول تملیف خودمو مشخص کنم که خوشم میاد ازش یا نه اگه جدی شد خبر بدم

تو خودت قصد دوستی داری اصلا؟ حالا پیش برو ببینم چی میشه شاید خوشت نیومد همون اول ردش کردی

اره من قصد دوستی دارم و اشنایی اروم ولی باید خوشم بیاد از طرف وقتی این همه صبر کردم با هیچکی دوست نشدم

اره اینم هست منم از مردای خیلی رفتار مردونه و جسور دارن خوشم میاد این زیاد اینطوری نیست

وای نگو نگو باید زندگی کنی باهاشون تا بفهمی... پسرای جسور و پررو کم کم چهار تا زیر سر دارن 

همین بچه درسخونای خجالتی بهتر از همن

چندنمونه بگو مثلا

اخه نمیشناسی مثلا از یکی از دانشجوهای دکترا خوشم میومد  خیلی بزرگتر بود ازم، محکم حرف میزد با دخترا گرم نمیکرفت هیکلشم رو فرم و درشت بود خیلیم از خودش مطمئن بود و اعتماد به نفس داشت ولی خیلی خیلی محترمانه خرف میزد باهمه

اره من قصد دوستی دارم و اشنایی اروم ولی باید خوشم بیاد از طرف وقتی این همه صبر کردم با هیچکی دوست نش ...

پس خوبه دیگه قبول کن شاید خوشت اومد هیچ وقتم بخاطر ظاهر کسیو رد نکن مگر اینکه کلا زشت باشه دیگه طرف

وای نگو نگو باید زندگی کنی باهاشون تا بفهمی... پسرای جسور و پررو کم کم چهار تا زیر سر دارن همین بچه ...

منظورم اون پررو نبود، اعتماد به نفس خوب داشته باشه حداقل یه جوریکه ادم بتونه بهش تکیه کنه

پس خوبه دیگه قبول کن شاید خوشت اومد هیچ وقتم بخاطر ظاهر کسیو رد نکن مگر اینکه کلا زشت باشه دیگه طرف

اگه خواستم قبول کنم حرف بزنیم چطوری قبول کردنمو بگم الان