2777
2789
عنوان

پسری که به معاون اموزشی دانشگاه میگه عاشق من شده

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 46 پست
بذار صحبت کنه ممکنه از اخلاقیات و خلق خوش خوشت بیادنه بابا خجالت نداره قصدتون مگه ازدواج نیست!

درباره چی باید صحبت کنیم؟ اصلا نمیدونم چی بگم 

بعد من سنم خیلی کمه برای ازدواج

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی دانشجو های دانشگاهتون با معاون آنقدر راحتتن !؟دانشگاه ما همین که وقت میدادن در حد ده مین که مش ...

اره خیلیی راحتن، فقط این نیست که خیلی از این پیشنهادا داده ولی از این خیلی تعریف میکنه.دیگه

کجا ببینمش؟ تو دانشگاه یا بیرون قرار بزاریم؟اگه بعد ازش خوشم نیومد چی؟

اسمش رو خودشه دیگه قرار اشناییه خوشت نیومد ردش میکنی و به محل قرار کار نداشته باش اول باید اون خانم واسطه شمارتو بده به پسره خودش حل میکنه بقیشو شاید اصلا بخواد یه راست بیاد خواستگاری

معیارهات علایقت ببین اصلا بهم میخوریددیدگاهتون چطوره میخوره بهم یا نه

اخه ادما در طول زمان خودشونو نشون میدن نه با حرف، برای همین از اشنایی اینجوری میترسم 

به نظرت چت کنیم یا قرار بزاریم

اسمش رو خودشه دیگه قرار اشناییه خوشت نیومد ردش میکنی و به محل قرار کار نداشته باش اول باید اون خانم ...

پدرمادر من که اصلا نمیزارن کسی بیاد خواستگاری الان خودمم نمیخوام

برای همین نمیدونم چیکار کنم ، باید رابطه اشنایی داشته باشیم تا ارشدم تموم بشه خودشم میخواد دکترا بخونه

اره خانومهخودش ترم اخر ارشده من ترم اخر کارشناسی اصلا نمیبینمش

فکر کنم ازدواجیه ک اینجوری گفته

شایدم فامیل باشن و پسره خجالتیه؟

بهش فرصت بده اما به عنوان دوست نه، احتمالا به اسم ازدواج بیاد جلو

لااقل بذار حرفاشو بزنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

پدرمادر من که اصلا نمیزارن کسی بیاد خواستگاری الان خودمم نمیخوامبرای همین نمیدونم چیکار کنم ، باید ر ...

چرا نمیذارن کسی بیاد خواستگاری؟

😐

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کدوم دانشگاهی ؟؟ معاون آموزشی تون چقدر سرش خلوته

نمیگم که مشخص نشه ولی برای همه جای تعجب داره که انقدر این خانم فعاله تو این مسائل 

اره یه شانس بدهببین چقدر میخوادتتزندگی با مردی که زیبا نباشه و بخوادتت میگن که خیلی خوبه

چیش خوبه باید جذاب باشه برات طرف نه اینکه دلت نخواد ریختشو ببینی وقتی ببینیش زجر بکشی🫥

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
فکر کنم ازدواجیه ک اینجوری گفتهشایدم فامیل باشن و پسره خجالتیه؟بهش فرصت بده اما به عنوان دوست نه، اح ...

الان چطوری اینو مطرح کنم؟ برم دوباره دفتر معاون اموزشی یا پیام بدم بهش بگم من راضیم حرف بزنیم؟ 

یه جوریه انگار