2777
2789

یه نفر آوردیم مبلا رو بشوره بعد همسایه پایینیمون داره میکوبه

چکار کنیم خب

یه ذره سرو صدا داره دیگه😐

حالا ما همیشه ساکتم هستیم اصلا سر و صدا نداریم

الانم تایم استراحت نیست که

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اگ واقعا کار همیشگیتون نیست بزار بکوبه 

حالا همسایه بالایی ما میبینی شب بلند میشن پیکور کاری میکنن سر ظهر خونه تکونی میکنن مبلارو میکشن

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو براشون توضیح بده با ملامیت

ولش کن بابا

نهایت اومد بعدش توضیح میدیم

اینا خودشون هم همیشه ساکت نیستن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اگ واقعا کار همیشگیتون نیست بزار بکوبه حالا همسایه بالایی ما میبینی شب بلند میشن پیکور کاری میکنن سر ...

نه ما حتی تلویزیون هم هیچ وقت روشن نمی کنم تعدادمون هم کمه اصلا سر و صدایی نداریم

اره ما ها فقط یاد گرفتیم بگیم فرهنگ آپارتمان نشینی به سکوت دیگه نمیگیم بابا کنارش وقتی آپارتمان نشینی باید درک متقابل هم داشته باشیم نزدیک عید کارهای اینجوری پیش میاد دیگه پس کجا ببره مبل بشوره .

عزیزم یک لحظه برو پایین عذر خواهی کن بهشون بگو مبل شویی آوردین

به نظرم برم بدتر میشه

اگه خودشون اومدن بعدش توضیح میدم

اره ما ها فقط یاد گرفتیم بگیم فرهنگ آپارتمان نشینی به سکوت دیگه نمیگیم بابا کنارش وقتی آپارتمان نشین ...

دقیقا حالا مگه چقدر طول بکشه نهایت یه ساعته

ولکن اهمیت و واکنش نشون نده اگه همیشه آرومین

اگه خودش اومد جلو در با ملایمت توضیح بده که الان فصل تمیز کاری و خونه تکونیه به هر حال پیش میاد سر و صدا ایجاد بشه ولی تایم ظهر و استراحت یا شب تایم خواب نبوده که