2777
2789
عنوان

چرا اینجا از مهمون انتظار کار کردن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
منظور از کار کردن جارو و تی کشیدن نیست منظور کمک کردن برای چیدن سفره یا جمع کردنشه ،در همین حد ،که ص ...

خب اینکه از روی ادبه ،درستشم همینه

ولی من به عنوان صاحبخونه انتظاری از مهمان نباید داشته باشم

من از مهمونی که یکی دو وعده خونه‌م باشه انتظاری ندارم

ولی وقتی چند روز میمونه انتظار دارم در حد جمع کردن سفره یا چای ریختن یا اینجور کارا کمکم کنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه از روی ادبه ،درستشم همینهولی من به عنوان صاحبخونه انتظاری از مهمان نباید داشته باشم

من ولی حرص میخورم ببینم کسی حتی یه تعارفم بهم نکنه،میدونی احساس میکنم طرف بیشعور و از خود راضیه ،حتی اگه یه تعارف هم بکنه و کاری نکنه دلم آروم میشه 

مهمون 20 روز بیاد خونه ام همچنان خدمات بهش بدم؟؟؟ مگه اومده هتل! 

من جایی برم خجالت میکشم بشینم تا بهم خدمات رسانی کنن چون اونجاهایی میرم احساس راحتی کنم بقیه مهمانی ها در حد 2ساعت باشه کاری نمیکنم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

براصبحونه بایدصداش کنم صبحونه خوردمیره اتاق مهمان  یادانشگاه تانهارقبل نهارمیادمیپرسه نهارچیه بعدمیره اتاق تاشام یامیره گردش تفریح کلاس  شام خوردمیره اتاق روزای تعطیلم همین میشینه رومبل  حالا من اینروزاخونه تکونی داشتم مهمان دگه داشتم دست به سیاه وسغیدنمیزنه   لباساشم میزاره روماشین   دگه یه لیوان اب میخوره میزاره روسینک صبح موهاشوشونه میکنه توراهروموهاشوازکف راهروجمع نمیکنه همه غذایی نمیخوره ......

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چون هتل نیست که مهمون بشینه پذیرایی بشه.اون مهمونی باید کار نکنه که در ازای یه بار مهمونی رفتن یه بار مهمون کنه.اگه چند دفعه بری نمیشه که همش بشینی صاحب خونه کار کنه.اون غذا پخته وسیله پذیرایی فراهم کرده مهمون هم زحمت بکشه کمک بده اگه راحت نیست دعوت کنه جبران کنه

بگو قشنگم درس بگیریم

نوشتم فقط چندتارفتارکوچلو 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖