2777
2789
عنوان

بیاید بگو شوهرم دیشب باهام چکار کرد

2866 بازدید | 80 پست

دیشب دیر افطارکرذیم،طرفا ساعت 8.چون تمام ظهر سه تا پسرم رو برده بودیم بازار وهفتونیم رسیدیم خونه.ازفرط خستگی ناداشته.زود سفره رودهن کردم وخوردیم وصرفا راجمع کردم وشستم.به جز ظرف پسر سه سالم ک جدیدا یادگرفته میگه ظرف منو بلندنکن و آروم غذا می خوره.منم ظرف پسرکوچیکم وسفره رو گذاشتم بمونن.خونه هم به هم ریخته بود.یه حال تقریبا 15 ماری داریم،هرکدوم ازبچه هام دوتا وسیله بیارن جنگ میشه تو حال .آشپزخونه تمیز بود ولی قابلمه ای ک برنج پخته بودم هنو گرم بود نزاشتم یخچال و ی قابلمه دیگه ک توش غذای گرم شده بود اندازه ی بشقاب گفتم دیگه نمیزارم تویخچال اگه بچه ها نخورن میندازم دور.اقا طرفا دهو نیم حس کردم دارم غش میکنم.ز زدم شوهرم گفت خونه آقام مهمون دارن،قبلشم بابرادرش بیرون بود.تحمل نکردم قطع کردم.بعد بهش پ دادم ک مگه قرار نبود پسرمون ببری دکتر؟آخه چندروزه غددلنفاپی ورم کردن..

خلاصه شوهرم ساعت دوازده ونیم منوازخپاب بیدار کرد ک کلید ندارم بیادروباز کن برام.گفتم چ کاریه وجدانا؟کلید نبردی

آقا من زودی لباس پوشیدم بدو دروباز کردم اومدم 

خوب بعد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمون ناخونده برات آورد 

وااای توروخدا بدعادت نکنش 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یهو شوهرم اومد تو وبعد پنج دیقه مث دیوونه ها شروع کرد دادوبیداد،من روتختی دراز کشیده بودم،تمام غذاها رپ آورد ریخت رو من و روتختی محکم زد تو پام.گفتم چته پ؟بلندشدن محکم هولم داد واستادم

ک این چ وضع خونس؟گفتمش خستم،با س تا بچه پسر وخونه کوچیک ودرس ومدرسه وخودتم که همش بیرونی.یا سرکاری یاامورخانواده وبرادرات گیری.

خلاصه زد دراتاق رو پودر کرو،شکوند در اتاق خوابمون رو نزدیک عیدی