2777
2789
عنوان

به هر کس خوبی کنم غیر ممکنه بدی نبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
نمیدونم ولی یجای کار میلنگه اگ خیلی مهربون ساده ای هم ممکنه ای رفتارا بکنن

همینه دقیقا

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بخدا منم همینم خودشون ضرر میکنن

من هفته ای سه بار زنگ میزدم مادر شوهرم احوالشو می‌پرسیدم یا تولدش و روز مادر که میشد ب همسرم فشار میاوردم براش کادوهای گرون بخریم بعد دیدم اون لحظه تشکر می‌کنه ازم نیم ساعت بعد یادش می‌ره بهم تیکه میندازه و روانم بهم می‌ریزه انگار ن انگار نیم ساعت پیش کلی کار براش انجام دادم منم کلا ارتباطم کم کردم دیک زنگ نمیزنم یا نمیزارم همسرم زیاد هزینه کنه برای مناسبت ها یا مریض بود قبنا کلا غذا درست میکردم می‌فرستادم الان ب رو خودم نمیارم چون دامادشو که ب دخترش خیانت می‌کنه و داغونه از منی که این همه خوبی کردم بهشون بیشتر دوست داره و احترام میزارع بهش منم کلا دیک آدم حسابشون نمیکنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
فصبر لحکم ربک

معنیش چیه؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
نه تودشون داتشون خرابهمیگن به خر گوشت بدی چون عذاش علفه فکر میکنه تو خری حکایت منه

دورازجون شمام بیمحلی کن من جاریام از اول باهام خوب نبودن چون مال روستا بودن و من از شهر اومدم و فامیل بودم اول که کلی موش دوعوندن منو شوهرم بهم نرسیم بعدم که زیراب زنی و فلان و منم چنبار رفتم خونشون صلح برقرار شه ولی اونا همچنان به کینه توزی ادامه دادن الان ن میرم ن محلشون میذارم 

من هفته ای سه بار زنگ میزدم مادر شوهرم احوالشو می‌پرسیدم یا تولدش و روز مادر که میشد ب همسرم فشار می ...

من الات که میبینم مقصر خودنم بیش از حد به همه خوبی میکنم

حتا دو تا از فامیلای نزدیک خودم که مجردی انقدر بهشون خوبی میکردم خدا شاهده اصلا عروسیم نیومدن

الان که ۱۳ ساله باهاشون قطع رابطه کردم الان که موقع عروسی بچه هاشونه میخوام با من آشتی کنن برم کادو بدم به خیال خامشون

دورازجون شمام بیمحلی کن من جاریام از اول باهام خوب نبودن چون مال روستا بودن و من از شهر اومدم و فامی ...

همینکارو میخوام بکنم خسته شدم از بس بدی دیدم

من الات که میبینم مقصر خودنم بیش از حد به همه خوبی میکنمحتا دو تا از فامیلای نزدیک خودم که مجردی انق ...

شاید باورت نشه ی شب ک فک کردم چقد خوبی کردم و اشکمو درآوردن تا صبح گریه کردم ب خاطر سادگی خودم الان درسته کلا ازم متنفرن ولی حس خوبی دارم ک نمیزارم ازم سواستفاده بشه

فصبر لحکم ربک

وای چقدر معنیش قشنگه 😍

واقعا الان به این جمله احتیاج داشتم تو شرایط خیلی بدیم

شاید باورت نشه ی شب ک فک کردم چقد خوبی کردم و اشکمو درآوردن تا صبح گریه کردم ب خاطر سادگی خودم الان ...

من الان دقیقا تو شرایط همون شب تو ام 

چون میبینم اصلا لایق این برخوردا نیستم خدا شاهده

من الان دقیقا تو شرایط همون شب تو ام چون میبینم اصلا لایق این برخوردا نیستم خدا شاهده

کلا بی محل کن ب هر کی اندازه خودش بها بده باور کن بیشتر قدرت میدونن

شک نکنم زیاد رو دادی

چجوری رو داده. به من یاد میدی مثلا چیکار کرده کرده که طرف زود زود میاد.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

خواهر همش با خدا معامله کن نه با بنده. حتی به امید جبران کردن برا کسی کار نکن. کار درست را انجام  بده کار خیر بکن چون خودت دلت آرام میشه هیچ وقت تو زندگی دنبال معامله نباش عین خدا باش منم هزار درصدکارا که میکنم طرف بدی میکنه میگم شعورش نرسید با خدا معامله کن چون اولا حال دلت خوب میشه بعدم باور کن جوابش بصورت موج مثبت به زندگی خودت وبچه هات برمیگرده خودت هم اثرش نبینی قطعا برا آینده بچه هات خوبه. والدین همش نباید مال دنیا برا بچه ها ارث بذارن باید اثر کار خیر هم بذارن نمیبینی میگند تا 7 نسل خوبی بدی میگیره چند سال دیگه میبینی خدا جواب کارای خوبت را یهو. تو زندگی نوه نتیجه هات نشون میده قطعا انرژی کار خوب وبد در جهان میمونه چون انرژی از بین نمیره فقط تغییر شکل میده شک نکن همش کار خوب را بخاطر خوب بودن انجام بده همش هم طرفت خدا باشه فقط خدا که طرفت باشه هیچ صرر نمیبینی. شما با خدا معامله کن تمام