2777
2789
عنوان

به هر کس خوبی کنم غیر ممکنه بدی نبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
کلا بی محل کن ب هر کی اندازه خودش بها بده باور کن بیشتر قدرت میدونن

خیلی برام سخته 

ولی از این به بعد میدونم چیکار کنم 

باورم نمیشه مثلا تو مراسم دعاش ظرف شیرینی رو میگردوند بعد از پیش من و دختر م که بچست و نگاه میکرد و دلش نیخواست رد میشد کاملا هم مشخص بود زیر چشمی ما رو نگاه میکرد و هول شده بود

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

همینکه بعد صد سال عمر با عزت میگند خدا رحمت کنه پدرت را رحمت به شیر مادرت 

همین یک دنیا کافیه برای ذخیره آخرت آدم. من مخالف ارث گذاشتن زیاد مالی برا بچه ها هستم چون والدین باید بچه ها را کاری بار بیارن بعدم مختصر جزئی بذارن براشون اصل کار خیر هست که باقیات صالحات هست میمونه فردای شب اول قبر نه بچه بداد میرسه نه پدر مادر آدم خودش هست واعمالش خدا هم گفته ما مال وفرزندان شما را سبب امتحان شما قرار دادیم. والدین باید بچه ها را درست صالح بار بیارن تربیت درست بزرگترین ارث برا بچه ها هست همین. وگرنه نه بچه ات نوکر والدین هستن نه برعکس. همش طرف حسابت خدا باشه همش، اون وقت از رفتار بقیه ناراحت نمیشی همه قرار نیست شبیه ما رفتار کنن وقتی عیسی مسیح مصلوب کردن گفت خدایا اونا را ببخش چون نمیدونن چه میکنن یعنی غفلت دیگه ما باید ظرفیت وجودمون بزرگ بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر همش با خدا معامله کن نه با بنده. حتی به امید جبران کردن برا کسی کار نکن. کار درست را انجام بد ...

من الان اصلا برام مهم خودم نیستم عزیزم 

مثلا جاریم طرف شیرینی رو تو نراسم دعا میگردوند و از جلوی نا رد میشد حتا نمیکرد به دخترم بده که بچه اس و نگاه میکرد 

یا خواهرشوهرام و مخصوصا یه دخت  خواهرشوهرم که خیلز خیلی توبی د  حقش کردم خدا شاهده اصلا بچه منو محل نمیدادن ولله قسم اگه کاری باهاشون کرده باشم یا بدی دیده باشن از من به این روز و ساعت قسم 

الان میبینم باهام وقتیایی فقط خوب بودن که می اومدن خونم یا کاری باهام داشتن

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
من الان اصلا برام مهم خودم نیستم عزیزم مثلا جاریم طرف شیرینی رو تو نراسم دعا میگردوند و از جلوی نا ر ...

میدونم. عزیزم میفهمم چی میگی قشنگم. ایشون اندازه ذاتش طبق شعورش رفتار میکنه بعصی خودخواه هستن بعصی درک ندارن که بچه است دلش میخاد گفتم که شما طبق ذات مهربونت رفتار میکنی اون طبق ذات خودش. ولی گلم قرار نیست همه عین شما دل بزرگ ومهربان داشته باشند عزیزم قرار نیست عین شما عین خانم با شخصیت رفتار کنن گلم آدمها طبق کمبوداشون رفتار میکنن اگه هم عمدی میکنه خوب براش دعا کن سعی کن بدل نگیری چاره نیست گلم از این رفتارها زیاده.

وای چقدر معنیش قشنگه 😍واقعا الان به این جمله احتیاج داشتم تو شرایط خیلی بدیم

هر کسی نتیجه رفتارش بعدا میبینه 

می‌چرخه روزگار هیچی ی جور نمی مونه 

خدا رو شکر که این جمله کمک کننده بود 🥺🥺♥️

آقایون درخواست دوستی ندین 

خیلی برام سخته ولی از این به بعد میدونم چیکار کنم باورم نمیشه مثلا تو مراسم دعاش ظرف شیرینی رو میگرد ...

خاک بر سرش ببین چقدر عوضسه ب بچه هم رحم نمیکنه بهار قطع ارتباط باشی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار