2777
2789
عنوان

گذشته همسر باید مهم باشه❓

178 بازدید | 20 پست

من نامزدم گذشتش خیلیی داستان داشته و کلا دخترباز بوده بعضی اوقات عصابم سر همین مسائل خورد میشه با زمان دوستی هم به شیطنت هایی داشته ولی الان کاملا متعهد و وفاداره 

من بعضی اوقات عصابم خورد میشه گذشته رو نبش قبر میکنم کارم بده بنظرتون؟؟چیکارکنم عصابم خورد نشه بابت گذشته هاش

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من گذشته خیلی مهمه

کم پیش میاد که گذشته ی کسی، ادامه ی آیندش نباشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگه الان درست شده اشکالی نداره

چیکار کنم هی فکر گذشتش نیاد ب سرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گذشته آدما بسیار مهمه، چون بخشی از شخصیت اونا رو شکل داده و قطعا بی‌تاثیر در آینده‌شون نبوده و نیست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

آره مهمه خیلی هم مهمه چون بقول دوستم شخصیت آدما در طول زمان و تجربه هاشون شکل میگیره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خودش شرح دادن گذشتشو یا خودت فهمیدی؟

ن خودش گفته و الانم هی حرفشو پیش میکشم عصبی میشه بهشم میگم اگه نمیخای جواب سوالات ذهنمو بدی خو چرا گفتی ارامشمو بهم ریختی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه چیزی ک تو میگی شیطنت تو رابطه.. اینا چیز کمی نیس و من فک نمیکنم یدفه آدم متحول بشه بنظرم باهم بر ...

شیطنت منظورم همون درحد چت و ریپلای کردن استوریه ولی الان خودمم متوجهم ک چشماش غیر من کسیو نمیتونه ببینه وای من مشکلم فکرامه ک اذیتم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بودم همون دوران آشنایی به هم میزدم. آدم که عادت کنه به این کارا عمرا ترک کنه

بعد تازه درمیاد میگه اون دوران تعهدی نبود ولی من همون موقع داغون بودم بخاطر بیتوجهیاش و کلی ناراحتی عصاب داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40