2777
2789

برا تحصیل تا حالا خیلی زحمت کشیدم و اذیت شدم ولی هیچ وقت ناامید شدم تا بالاخره با هر زحمتی بود دکترا قبول شدم اونم تو شرایطی که دارم جدا میشم حالا که قبول شدم میگن برا ثبت‌نام باید دو تا ضامن کارمند ببرم که شرایط ضامن ها هم عجیبه تا حالا چند نفر معرفی کردیم اونم با کلی رو زدن به فامیل و آشنا هیچ کدومو دانشگاه قبول نکرد 

برا رفتن اون ور هم خیلی پول میخواد اول باید مدارکمو آزاد کنم بعد باید پول آزمون زبان بدم و هزار تا چیز دیگه و من در اون حد پول ندارم و تا حالا سر کار هم نرفتم 

یکی از دوستام تازگیا رفت انگلیس البته وضع مالیش خوب بود از شرایط سخته اونحا خیلی میگه و میدونمم که خیلی سخته ولی از بعد اینکه نتونستم دکترا ثبت‌نام کنم خیلی ناراحت شدم و دلم میخواست کاش مثه دوستم میرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زبانت خوبه و میتونی برای دکترا فول فاند بگیری خوبه ولی پولی خب سخته

فول فاندو نمی‌دونم بتونم حالا به فرضم بتونم هزینه های دیگش هست رفت و آمد خورد و خوراک و ...

من نمی‌دونم واقعا اونا که رفتن از کجا میارن چون اونام دانشجویان پولی نداشتن