2777
2789
عنوان

چطوری از زیر نگهداری مادر شوهرم در برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 73 پست
اگه تا حالا ازش بدی ندیدی اشکالی نداره فوقش چند روزه

بدی ندیدم ولی محبت و لطفی که به بقیه جاریا داره به من نداره هیچ هدیه ای تا حالا نداده یه النگو داشت خیلی قدیمی و خاص بود چند بار که میخواست طلا عوض کنه گفتم هر وقت خواستی اینو بفروشی بگو من بخرم اونم همه رو فروخت جز همون تا امسال سر عقد برادر شوهرم کردش تو دست عروس جدیده گفت جاریت عاشق اینه خیلی خاصه در صورتی که پولی هم حاظر نبود به من بدش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ حرفی ندارم.دیگ باهات.تو داری انتقام میگیری ولی ازحرفات مشخص ذاتت ادم خوبی هستی.ب من چه راحت باش. ...

قدر دان نیس پاش شکست براش سنگ تمام گذاشتم اینقدر از بچه هام پیش همه بد گفت که حالمو به هم زد

بدی ندیدم ولی محبت و لطفی که به بقیه جاریا داره به من نداره هیچ هدیه ای تا حالا نداده یه النگو داشت ...

عزمزم در حد توانت یکی دو روز کمک کن و خودتو عزاب نده همون جاری بیاد بهش برسه مثل خانواده شوهر منن تو آب خوردنم فرق میذارن خدا جوابشونو بده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من تک عروس بودم و واقعا از ته دل مراقبش بودم ولی اون برعکسشو به همه میگفت .‌یبار تصمیم گرفتم واسش غذا اماده نکنم و اون مریض بود چون از حرفایی که زده بود دلخور بودم پاشدم واسه خودمون ناهار گذاشتم بعدش دلم نیومد و همونو دادم به مادرشوهرم اونجا بود فهمیدم ما یه جور دیگه تربیت شدیم هرچقدم بخوایم بد باشیم نمیشیم . توهم به گردن نگیر اشتباه نکن چون من واقعا اشتباه کردم میتونستم جور دیگه جبران کنم و زحمتش از من نباشه مثلا کادویی چیزی که با پول حلش کرد توهم یه جور دیگه جبران کن .

قدر دان نیس پاش شکست براش سنگ تمام گذاشتم اینقدر از بچه هام پیش همه بد گفت که حالمو به هم زد

گر تو با بد ،بدکنی فرق تو چیست؟؟اون الان ک دختراش پسراش ترکش کردن نیازداره.چشم بزنی من توام میرمیشیم.ازکجا معلوم محتاج نشیم.شایدشوهرت ب زبون طرفت باشه دل محاله...بعدشم تازه ب دلشم باشه متاسفم واسش کسی ک مادرش بفروشه ک از پوست گوشتشه زن ک با ی خطبه میاد ی هطبه میره.دلت خواست کمکش کن.باورکن دریجه های توزندگیت بازمیشه باورنکردنی

توخوبی کن.اشکال نداره.راه دوری نمیره.من خودم بیمار دیالیزی ام پروفایلم ببین.دلم خونه من جوونم خوشگل. ...

بنظرم لطف الکی درست نیس آدما باید بفهمن بد کنن بد میبینن محبت رو بی ارزش نکنیم همون مادر شوهر سرپا بشه باز خون به جگر عروس کنه چی. من پاش شکسته مراقبت کردم قربون صدقه بچه های جاریم می‌رفت به مال من تشر می‌رفت . رفتیم مسافرت با برادرشوهرا اونا نبردنش من دلم سوخت گفتم گناه داره همه با همیم اونم باشه تو ماشین ما بود جاریا نمیذاشتن حتی تو ماشینشون بره صندوق ماشینشون خالی بود وسایلو میذاشتن رو صندلی یه بار نره باهاشون کل مسیر با شوهرم یه کلمه حرف می‌زدیم اون جواب میداد پیاده میشدم میدوید بچه جاریمو بغل میکرد مال منو دست نمیزد بچه ها دعواشون شد با اینکه پسر جاریم بد زد تو صورت دخترم گرفت گفت می‌خوام داعش کنم پسرمو اذیت کرد این آدم ارزش نداره

گر تو با بد ،بدکنی فرق تو چیست؟؟اون الان ک دختراش پسراش ترکش کردن نیازداره.چشم بزنی من توام میرمیشیم ...

خدا شاهده الان زیرشم بشورم باز اونا که زنگ زدن حالشو تلفنی پرسیدنو بیشتر میگه و راضیه ازشون و همه جا میگه فلانی چقدر نگرانم شد و حالمو پرسید