2777
2789
عنوان

چطوری از زیر نگهداری مادر شوهرم در برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 73 پست
عزمزم در حد توانت یکی دو روز کمک کن و خودتو عزاب نده همون جاری بیاد بهش برسه مثل خانواده شوهر منن تو ...

یه روز گردن گرفتم بقیه چنان محو میشن که دیگه پیداشون نکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم لطف الکی درست نیس آدما باید بفهمن بد کنن بد میبینن محبت رو بی ارزش نکنیم همون مادر شوهر سرپا ب ...

وقتی فکر یکی نه هست.هزار دلیل فایده نداره.وقت کردی خوب شد رفتی عیادت سیانور بریز توچایی بده بخوره حایی بدی هاش بهتره خنک بشه دبت

یه روز گردن گرفتم بقیه چنان محو میشن که دیگه پیداشون نکنم

خب روز اول گردن نگیر عزیزم. هیچ وقت کاری رو نکن که بخاطرش عزاب بکشی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اسی مختاری قبول کنی یانه ولی من جات بودم چندروزی کمکش میکردم میرفتم خونه خودش تا نیادخونه ام که ایرا ...

ما و برادرشوهرا و خواهر شوهر تهرانیم خونه اونا خوزستانه دوران نقاحتشو میخواد اینجا بمونه خونه یکیمون

بدی ندیدم ولی محبت و لطفی که به بقیه جاریا داره به من نداره هیچ هدیه ای تا حالا نداده یه النگو داشت ...

آها پس امتحانشو پس داده

پس یواشکی از زیرش در رو

از الان از کمرت بگیر هی بگو کمردردم یا قلبم درد میکنه خودتو به مریضی بزن

عزمزم هم نمیخوای بده شی هم نمیخوای نگه داری

اگه اونی که نگه ندارن بده است که اونا که برای پا شکستنش گردن نگرفتن بده شده بودن نمی‌خوام دشمنی درست کنم ولی دوستی ای هم ندارم