2777
2789
عنوان

چطوری از زیر نگهداری مادر شوهرم در برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 73 پست
بگو دیسک کمر دارمیا جدیت بگو کارا باید بین همه تقسیم بشه تعارف که نداری رک حرفتو بزن

پس تمام حرفای ایرانی ها دروغ ب مادرشوهر میگن مامان ب مادرزن مامان.اگ مادرخودت اینطوربشه داداش هات نبرن توبخوای ببری شوهرت مث توفک کنه چی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس تمام حرفای ایرانی ها دروغ ب مادرشوهر میگن مامان ب مادرزن مامان.اگ مادرخودت اینطوربشه داداش هات نب ...

اگه مادر خودم خدایی نکرده اینطور بشه خودم نوکرشم دوتا بچه بدنیا وردم مادرشوهرم نیومد مادرم برای هر کدوم یه ماه خونه ام بود و نگهداری کرد خودم عمل کردم مادرم بود مادرشوهرش زنگم نزد دخترمو عمل کردم مادرم چهل روز گرفتش رو دستاش روی سنگ تا دستشویی کنه مادر شوهرم سه بار زنگ زد خونه خریدم به همه برادر شوهرت کادو خوب داده بود به من تبریک نگفت خودشون فرق میذارن که ما فرق میذاریم

والله دختر داره و بعدم چندتا جاری داری دیگه خنگ که نیستی همه رو از تو بکشن.

جاری اخریع رو به بابام گفت اینو خدا برای من خلق کرد و فرستاد سر راه زندگیمون کار بنده خدا نبود در این حد فرق می‌ذاره 

خجالت بکش.کمکش کن.بخدا خدا جوری واست جبران کنه باورت نشه.کل چروک صورتت ازبین میره جوون میشی.بعدشم کل ...

این توهم از کجا میاد پپا سال پاشو عمل کرد خون بجگرم کرد دو هفته پیشم بود آخر سر رفت کلی عیب و ایراد از بچه هام همه جا گفت خواهراش زنگ میزدن جلو خودم از بچه داری و زندگیم عیب و ایراد می‌گفت بهشون

اگر مادر شوهرت آدمه به جاریتو و دیگران کاری نداشته باش و در توانت ازش پرستاری کن ولی مادر شوهر من هر ...

منم همینه بلاخره ممکنه یه روز بچه من درس ننویسه یه روز نهار نخوره بیسکویت بخوره یا ساندویچ بخواد جوشی رو برمی آره برا کل فامیل تعریف میکنه

این توهم از کجا میاد پپا سال پاشو عمل کرد خون بجگرم کرد دو هفته پیشم بود آخر سر رفت کلی عیب و ایراد ...

هیچ حرفی ندارم.دیگ باهات.تو داری انتقام میگیری ولی ازحرفات مشخص ذاتت ادم خوبی هستی.ب من چه راحت باش.فقط دلم میسوزه توادم خوبی هستی.ی جا این حلقه بدی ب هم بشکنیم توباخوبی  خجلش کن

اگه مادر خودم خدایی نکرده اینطور بشه خودم نوکرشم دوتا بچه بدنیا وردم مادرشوهرم نیومد مادرم برای هر ک ...

توخوبی کن.اشکال نداره.راه دوری نمیره.من خودم بیمار دیالیزی ام پروفایلم ببین.دلم خونه من جوونم خوشگل.ولی پیرمرد پیر زن هایی میبینم خون گریه میکنم طرف عروسه همراه دیالیزی ازدختر مهربونتر لگن میگیره زیر مادرهمسر.باافتخار.میگ انقد این زن ازارم داد ولی الان وقت انتقام نی.میگ ازوفتی کنکش کردم زندگیم بهترشده خوددانی.اسب نفس بریده را طاقت تازیانه نی...